Zvezdina ''petarda'', rezervisti se nameću pred derbi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2017.
14:48
Izvor: Sportske.net

Dan posle prvenstvenog trijumfa nad Bačkom, kombinovani tim Crvene zvezde odigrao je danas prijateljsku utakmicu sa ekipom Mokre Gore.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crveno-beli su upisali još jednu ubedljivu pobedu, ovoga puta rezultatom 5:2, a dvostruki strelci bili su Vujaklija i Orlandić.

Zvezda je od samog početka meča stvarala prilike, rešali su se pokušaji Adžića, Vujaklije, Milijaša, Poletanovića, a na vodeći gol se čekalo do 20. minuta, kada je Vujaklija pogodio posle kornera koji je izveo Nenad Milijaš - 1:0.

Samo minut kasnije još jedna lopta u mreži gostiju i opet je strelac Srđan Vujaklija, ovoga puta posle asistencije Slavoljuba Srnića - 2:0.

Prva izmena viđena je u 28. minutu, kada je umesto Adžića u igru ušao Vanja Vučićević, a osam minuta kasnije Mokra Gora je pogotkom Sedlarevića smanjila na 2:1.

Ulazak u igru Petra Orlandića početkom drugog poluvremena, ubrzo se isplatio Zvezdi, pošto je upravo on u 51. minutu povisio vođstvo crveno-belih, a na asistenciju Vanje Vučićevića.

Trinaest minuta kasnije, Orlandić postiže i svoj drugi gol, za ubedljivih 4:1, a u 81. minutu je upisao i asistenciju za Nemanju Milića koji se pobrinuo za ''petardu''.

Do kraja, gosti su uspeli da ublaže poraz, za konačnih 5:2.

Crvena zvezda je meč započela u sledećem sastavu: Stanković (Kahriman od 46.), Srnić, Račić, Rakić, Milošević, Poletanović, Adžić (Vučićvić od 28.), Milijaš (Luković od 46.), Milić, Vujaklija (Sikimić od 46.) i Pavkov (Orlandić od 46.).


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Sunday, 26.02.2017
21:46

Je l' sledece godine krece liga B timova?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 26.02.2017
18:04

Утакмице против таквих клубова је прилика да Орландић покаже своје голгетерске квалитете јер Суперлига је за њега ниво који је за њега недостижан.

avatar
Sunday, 26.02.2017
16:33

Ako ovako nastavi sa kupo-prodajom igrača zvezda će sledeće sezone da ima bar dva rezervna tima. Možda FSS uvede i ligu C timova?!