Zvezdina mladost u prvom planu

Autor: Miloš Marković
utorak 17.03.2015.
09:50
Izvor: Sportske.net

Politika ulaganja u budućnost zaslužuje sve pohvale, u pitanju je model koji će bez dileme doneti rezultate.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Interesantna i krajnje pohvalna stvar jeste podatak da je na meču protiv Spartaka iz Subotice u protokolu za meč bilo čak šest fudbalera koji su ponikli u fudbalskom klubu Crvena zvezda.

Mladići koji predstavljaju zvezdinu budućnosti oličenu u imenima Jovića, Ristića, Jovanovića, Grujića, kapitena Rajkovića, ali i novonadolazećih nada Živkovića, Tufegdžića, te Stojanovića i Mijailovića garant su svetle budućnosti.

Kako iz sportskog, tako i iz poslovnog ugla, ulaganje u budućnost i mladost je odličan potez.

Pitanje koje se neminovno postavlja u vremenu opšte finansijske nezavidne situacije, a naročito znajući probleme u kojima se nalaze crveno-beli jeste – koliko dugo se može računati na mladost, koliko dugo se ta mladost može zvati Zvezdina?

„Postavili smo donju granicu kada su u pitanju odlasci. Oni svakako zavise od situacije na tržištu, mada je jasno da na mladima pre svega treba da profitira Crvena zvezda. Našim momcima potencijal niko ne može da ospori, njihovo vreme dolazi.“, rekao je zamenik sportskog direktora Blažo Raosavljević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner14
Tuesday, 17.03.2015
11:20

Ristic kao da ima par sezone u nogama, a ne par utakmica. Rajkovic sve sigurniji. Jovic i Grujic nadolaze. Vukasin sve vise dobija prilike. Jedino Vukan nikako da zablista.