Zvezdina legenda ima poruku za Babunskog

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
15:50
Izvor: Sportske.net

Čovek koji je pre više od dve decenije postigao odlučujući gol u penal seriji finala Kupa šampiona i doneo Crvenoj zvezdi titulu evropskog prvaka progovorio je o slučaju Davida Babunskog.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Makedonski internacionalac David Babunski odlučio je da se obrati Arbitražnom sudu FS Srbije i zatraži jednostrani raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Zaostala dugovanja crveno-belih bila su osnov za podnošenje zahteva, ali je Babunski odlučio da napusti klub zato što nema željenu minutažu.

Svoj stav po tom pitanju izneo je i Darko Pančev za makedonski "Sport".

"Realno, Babunski nije dobio minutažu kakvu je očekivao. Ali, došao je u ekipu koja je 'mlela' cele godine pre toga i treneru je teško da menja tim koji pobeđuje sve redom. To je bio njegov najveći problem" objasnio je Darko Pančev.

David Banunski je za godinu dana upisao samo 13 nastupa u crveno-belom dresu, a karijeru bi mogao da nastavi u Švajcarskoj ili Turskoj.

"David nije bio loš za ono koliko je igrao, ali je morao da bude još bolji da bi redovno dobijao šansu. Tako je i u inostranstvu, moraš da budeš tri puta bolji od domaćeg igrača da bi upao u tim" zaključio je Pančev.

Upravo je bivši napadač Crvene zvezde najpozvaniji da priča o tome koliko je teško dokazati se u velikom klubu jer je svojevremeno kao "zlatna kopačka" Evrope prešao u Inter i odigrao za tri sezone samo 19 utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
18:56

Nekada je mleo Džarovski, a sada melje Terzić. Tako je to kad si stranac, moraš 3 puta bolje da melješ od domaćeg igrača.

avatar
X
Thursday, 05.01.2017
17:02

Sta naprica Darko Darko.. Ako je ovaj tim Zvezde 'mleo' prosle sezone kako to da nije samleo one jadne Maltezane? Kako to da je jedan Fibel igrao toliko utakmica a na svakoj je pravio geske koje su skupo kostale Zvezdu. Kako to da su Ruiz, Muce i ostali imali prednost u odnosu na Srnica i Plavsica koji su mleli prosle sezone? Svi dobro znaju kako funkcionise Zvezda danas, a i u poslednjih 20 godina. Ni Kleo nije imao mesta u Zvezdi pa je odveo Partizan u LS.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 05.01.2017
17:59

Izbacili jadne maltezane,vas izbacili amateri irci..

avatar
svojnasvome
Friday, 06.01.2017
11:28

Decko partizan ima tu bruku i to niko ne spori, inace samrok ako ne znas ime.....ima ih jos, makabi....jel ti sada lakse? Al u tom istom periodu taj isti partizan je reze u JSL opravdao sa 7 LE i 2 LS i to od 2003 do 2016.....prosto da te podsetim a ti nastavi da pravdas igre tvog kluba kroz JSL.....samo bez evrope ispadas minimum smesan mada i vise od toga

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 06.01.2017
02:20

Mislio je na to da su mleli Partizan, eto to

avatar
crveno beli
Thursday, 05.01.2017
19:41

Moram ovde da ti odgovorim.Ti decko u najmanju ruku pojma nemas.Razumem da volis Zvezdu ali ne moras da budes toliko ostrascen kao grobari sto su.Meni niko ne moze da kaze da voli Zvezdu vise od mene ali ja pokusavam da budem realan.Ako si ti zadovoljan trenutnom igrom Zvezde onda si ti bas kao i grobari.Zadovoljavas se nadmetanjem sa Javorom,Vojvodinom,Napretkom i slicnima.Bitno ti je samo da smo bolji od Partizana.Ova nasa liga je smesna i ovde nije tesko biti u prva 2 tako da ti je los argument.Ja ti kazem da je grof los trener.Teraces ga i ti,samo polako.

avatar
X
Thursday, 05.01.2017
18:47

Da li ja u svom tekstu branim Partizan? Taj poraz je jedna od najvecih bruka Partizana, mozda i najveca ali to ne znaci da ti treba Zvezdu da pravdas time. Zasto vecito uporedjujete nase rezultate ako vi napravite los? A ako sam rekao nesto pogresno, pitaj me direktno..

avatar
Lazar Grobar
Thursday, 05.01.2017
16:59

Jang Bojs i Bursa su bolji od Zvezde,samo to želim da kažem. Bolji su i od Partizana,realno,ali tu se vidi kvalitet Babunskog.