Zvezdina ''gol mašina'' - Boaći najefikasniji u Evropi na startu nove sezone!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.07.2017.
11:13
Izvor: Sportske.net

Ako neko Zvezdinim navijačima daje nadu i optimizam u uspeh crveno-belih u Evropi ove sezone, onda je to, svakako, napadač Rićmond Boaći.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Bilo je brojnih kritika na račun igre Crvene zvezde u domeču sa malteškom Florijanom, pogotovo kada je u pitanju revanš na Malti (3:3), ali ekipa Vladana Milojevića pokazala je da bi efikasnost mogla da bude njena jača strana u narednom periodu.

Pre svega, zahvaljujući Ričmondu Boaćiju, koji je bukvalno od samog dolaska u Crvenu zvezdu počeo da rešeta mreže, vrlo brzo izrastao u najboljeg strelca ekipe, a tako je nastavio i na startu nove sezone.

U dve utakmice protiv Florijane, Boaći je postigao ukupno četiri pogotka, a u revanšu je upisao i asistenciju za Milijaša, čime je samo upotpunio svoj sjajan učinak na startu nove szone.

Sve još više dobija na značaju ikada se poledaju Liste strelaca kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope posle prve odigrane runde.

Boaći je jedini igrač u oba takmičenja koji je postigao četiri gola.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona, trenutno najefikasniji je Kvilji iz TNS-a sa tri postignuta gola, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Boaćija prate Gohu i Iličević z Kairata zatim Magire iz Kork Sitija, pa Mareš iz Slovana, Onuaču iz Midtjilanda i Markanen iz AIK-a, svi sa po tri postignuta pogotka.

Naravno, pravi ispiti i za Boaćija i za Zvezdu tek sada počinju, od dvomeča sa kazahstanskim Irtišom iz Pavlodara, a najboljem strelcu crveno-belih sada bi trebalo da bude i još lakše imajući u vidu da je angažovan i Aleksandar Pešić, kao i da se u tim vraća i Gelor Kanga sa kojim je prošle sezone odlično sarađivao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 10.07.2017
14:06

Najbolji u Evropi u julu...hahahaha a već u avgustu se okreće domaćem prvenstvu.

avatar
Ako cemo realno
Monday, 10.07.2017
13:31

Ako ispadnemo i Lige Evrope i za ovog liga neko neki slucajem ponudi 1,5 ako da Bog i vise odmah ga prodati i dati sansu igracima iz omladinskog pogona !

avatar
Stefan Išizaki
Monday, 10.07.2017
13:08

Ero Markanen - rođeni brat košarkaša Čikago Bulsa Laurija Markanena.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 10.07.2017
11:54

Ljudi, ne lozite se. Dao je amaterima 4 gola. Ti amateri su nama dali 3 sto je neoprostivo. Boaci je solidan fudbaler, nista vise od toga. Previse sansi mu treba da postigne gol. Drugu utakmicu nisam ni gledao, prvu jesam. Dao je gol sa dva metra u praznu mrezu i iz penala, ali to niko ne pominje. Nista na svetu ne moze da me ubedi da je Boaci bolji fudbaler od Joveljica.

avatar
Me1919
Monday, 10.07.2017
11:54

I cim dodje ozbiljna ekipa,nece ga dati,ok dace mozda na primer 2 ekipe od 20

avatar
indija durot
Monday, 10.07.2017
11:26

ovo nije vadjenje iz kontesta vec cupanje iz konteksta.svaka vast boaceu al tek cemo da ga vidimo

avatar
realan88
Monday, 10.07.2017
19:49

svaka cast ubo si ga,najgori tim u uefinim takmicenjima su oni i dao 4 komada jaka stvar,mozda on i odigra super sad ali trenutno sezona kupanja negine