Zvezdina ekspedicija otputovala u Sloveniju, biće još pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.07.2014.
14:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u slovenačke Terme Čatež, gde će obaviti narednu fazu priprema za sezonu u kojoj će braniti šampionsku titulu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pod vođstvom novog trenera Nenada Lalatovića, Zvezdini fudbaleri su najpre odradili prepodnevni trening, a onda se spremili za put u Sloveniju, gde će boraviti narednih osam dana.

Ukupno 27 fudbalera poveo je Lalatović u Sloveniju, a sudeći prema njegovim rečima neposredno pred polazak iz Beograda, ova brojka bi mogla da bude i uvećana narednih dana.

Naime, trener Crvene zvezde najavio je angažovanje još nekoliko pojačanja ovog leta, iako su trojica igrača već stigla na Marakanu - Đorđević, Gavrić i Despotović.

''Tim još uvek nije kompletan i sigurno ćemo dovesti još nekolicinu pojačanja, sigurno još petoricu ili šestoricu, iz razloga što je naš klub ovog leta već napustilo osam standardnih igrača'', jasan je Lalatović.

On je svoje igrače pohvalio za zalaganje na treninzima u Beogradu i očekuje da će se sa dobrim radom nastaviti i u Sloveniji.

''U Termama Čatež ćemo raditi dva puta dnevno, i imaćemo dve utakmice. Bićemo tamo do 13. jula pa se vraćamo za Beograd. Akcenat na ovom delu priprema biće na fizičkoj snazi'', zaključio je Lalatović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke