Zvezdin zimski domaći zadatak - (Ne)efikasnost!

Autor: Miloš Marković
utorak 09.12.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je tokom jeseni pokazala hroničnu neefikasnost, što i jeste jedan od glavnih problema tima koji vodi Nenad Lalatović.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Jesenji finiš doneo je dosta loših vesti navijačima crveno-belog tima.

Nekoliko kikseva, neočekivanih rezultata pokvarilo je utisak, ostavilo gorak ukus pred odlazak na odmor, koji će doneti brojne promene u timu.

Nenad Lalatović ne odustaje od (odbrane) titule, a da bi to uspeo da uradi, sa svojim timom će pre svega morati da poradi na efikasnosti. Tačnije, na rešavanju problema iste.

Naime, Lalatovićeva Zvezda je ove godine postavila neslavni rekord, najneubojitija je u poslednje četiri sezone, u konkurenciji četiri različita trenera.

Sa Prosinečkim je jesen protekla uz 27 postignutih golova, Jankovićeva Zvezda je dala 31 gol sakupivši isto toliko bodova, Slaviša Stojanović je imao za gol slabiji učinak uz 32 prikupljena boda. Lalatović je u dosadašnjem delu sezone uspeo da sakupi 32 boda, ali uz mizernih 18 postignutih golova.

U više navrata je i sam isticao nedostatak strelaca kakvi su bili Mrđa i Dauda, a realizacija prilika u koje ulaze sadašnji napadači Despotović, Jović, Rakić jeste i najveći problem. Mnogo propuštenih šansi stavlja fokus na problemu kome će se, bez sumnje, Lalatović posvetiti tokom pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke