Zvezdin vezista opominje: ''Biće nam sve teže da pobeđujemo!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2016.
15:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako je Crvena zvezda u rekordnoj seriji pobeda i iako ima rekordnu prednost na tabeli Superlige, njen pouzdani vezista Mičel Donald upozorava da će do kraja sezone crveno-beli imati teži posao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

A prvi naredni težak zadatak Zvezda će imati već narednog vikenda, u nedelju od 13 časova, kada će gostovati ekipi Novog Pazara.

Svima je dobro poznata podrška koju Pazarci imaju od strane svojih navijača kada su domaćini, a Zvezda će za njih biti poseban ''magnet'' da napune tribine.

Ipak, ono što crveno-bele više brine jeste stanje terena u Novom Pazaru, pogotovo posle najnovijih poplava. To je potvrdio i Mičel Donald.

''Čuo sam za nepogode koje su se dogodile na jugu Srbije, pa i u Novom Pazaru, i verujem da će biti teško za igranje. Nadam se da će teren biti koliko-toliko kvalitetan. Moramo se dobro pripremiti.

Ako svi fudbaleri uđu koncentrisano u utakmicu i urade ono što se od njih očekuje, mislim da rezultat neće izostati'',
izjavio je Donald za klupski sajt Crvene zvezde.

Još šest kola ostalo je do početka plej-ofa, a Donald smatra da će svi naredni rivali imati veliku želju da iznenade Zvezdu i prekinu njenu pobedonosnu seriju.

''Liga se bliži kraju, i biće sve teže pobeđivati. Svaki klub želi da pri kraju sezone osvoji što više bodova i izbori se za mesto koje vodi u plej-of, ili sakupi što više bodova kako bi mu bilo lakše u borbi za opstanak.

Nije važno da li igramo protiv drugog na tabeli ili četrnaestog - svi će želeti da pobede i osvoje bodove, a takođe i da prekinu naš pobednički niz'',
zaključio je Donald.

Ipak, epilog 150. večitog derbija uverava Donalda da Zvezda može da pobeđuje i kada ne igra dobro.

''Videli ste i u 150. večitom derbiju, oni su bolje od nas ušli u utakmicu, ali, kao što sam rekao, čak i kada ne igramo dobro ili loše uđemo u meč, mi pobedimo. Pomaže nam i to što imamo ogromnu prednost na tabeli u odnosu na pratioce, i čak i kada se stvari na terenu ne odvijaju po planu, ne paničimo'', istakao je Donald i dodao da će se Zvezdina igra popraviti kako sezona bude odmicala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 09.03.2016
20:06

Bice tesko samo u Novom Pazaru.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 09.03.2016
19:11

Srbija, Srbija.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 09.03.2016
17:55

Što je pobeda teža ona je slađa.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 09.03.2016
17:46

Normalo da ce im biti sve teze i teze,polako ce se spustati na pistu do Juna,kada ih snadje neko zlo slicno Kairatu.