Zvezdin ultimatum: ''Tole, odlazi!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.09.2014.
18:28
Izvor: Sportske.net

Očekivana odluka Upravnog odbora Crvene zvezde na današnjoj sednici, a povodom minulih događaja na utakmici protiv Napretka u Kruševcu. Predsedniku FSS dat rok od 30 dana da podnese ostavku. U suprotnom...?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Višegodišnji navijački slogan ''Tole, odlazi'', u najkraćem je i poruka sa današnje sednice Upravnog odbora Crvene zvezde.

Za Zvezdu je, očigledno, period ''primirja'' sa Karadžićem prošao posle dobijanja (uslovne?) licence za takmičenje u JSL, a konkretan povod da naš najtrofejniji klub ponovo zatraži ostavku prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, jesu nedosuđeni jedanaesterci za crveno-bele u Kruševcu, gde im je Napredak ''otkinuo'' dva boda.

Bilo kako bilo, na večerašnjoj sednici Upravnog odbora, Zvezda je postavila ultimatum predsedniku FSS da u roku od 30 dana podnese ostavku na tu funkciju i da raspiše izbore na svim nivoima.

Ukoliko Karadžić to ne bude učinio, Zvezda će započeti ''drugu fazu'' borbe za promenu na čelu Saveza, ali će o tome obavestiti javnost tek pošto prođe ovaj zadati rok.

Takođe, i prvi čovek crveno-belih Zvezdan Terzić je najavio svoju ostavku na mesto predsednika Zajednice superligaša, jer smatra da i ona radi po nalogu Tomislava Karadžića.

Zabava za široke (navijačke) mase ponovo počinje...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke