Zvezdin trener čeka odluku ''disciplinaca''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.08.2015.
21:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako je već odigrano i treće kolo Superlige, trener Crvene zvezde Miodrag Božović još uvek nije saznao odluku disciplinskih organa u vezi sa njegovim isključenjem na premijeri protiv OFK Beograda.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

S obzirom da je Disciplinska komisija odužila sa odlukom po ovom pitanju, Miodrag Božović je vodio ekipu Crvene zvezde u protekla dva kola, protiv Metalca (0-0) i Radničkog (1-1), ali je sada neizvesno da li će biti na klupi Zvezde u sledećem kolu, jer je odluka najavljena za sredu.

Naime, Disciplinska komisija je zakazala sednicu za sredu u 17 časova, a u izjavi ''Novostima'' predsednik komisije Žarko Stevanović je objasnio zbog čega kasni odluka o Božovićevom isključenju na Vračaru, ali i njegovom ponašanju neposredno posle toga.

''Delegat utakmice Marko Osmajlić je dostavio vrlo detaljan izveštaj u kojem je do tančina naveo sve šta je trener Zvezde Božović radio po isteku 45. minuta.

Otežavajuća okolnost je što je Božović odbio da ode sa klupe po povratku oba tima na teren, pa je to učinio tek na dodatnu intervenciju službenih lica.

Od glavnog arbitra Srđana Jovanovića zato sam tražio izveštaj, pa izricanje disciplinske mere kasni isključivo zbog toga'',
objašnjava Stevanović.

On je takođe dodao i da Božović može da računa i na jednu olakšavajuću okolnost, a to je što do sada nije kažnjavan u mečevima Superlige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 04.08.2015
09:03

vidi se da je Terzina skola ... sto ne bi i on ignorisao suspenziju ? moze im se ...

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Tuesday, 04.08.2015
01:59

Bice kaznjen uslovno-kao uslovna licenca-to samo kod nas moze!

avatar
Monday, 03.08.2015
22:47

Kad je crveni karton,sledece utakmice i ma da ga nema na stadionu,ovo moze samo kod kokeze!nI dobice suspenziju na neku najslabiju utakmicu kad normalno zvezda bude domacin!

avatar
Marko1985
Monday, 03.08.2015
22:19

Bice kaznjen 1 utakmicu i lova u kasu , videcete to ce biti smesno....