Zvezdin tandem - Plavša pevač i Srna automehaničar

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
15:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni fudbaleri Crvene zvezde Srđan Plavšić i Slavoljub Srnić predstavljaju nerazdvojan tandem van terena, pa su tako kao cimeri imali mnogo toga da kažu jedan o drugom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezdini prvotimci Srđan Plavšić i Slavoljub Srnić slove za velike prijatelje što potvrđuje i njihova priča sa zavaničnog sajta aktuelnog šampiona Srbije.

Slavoljub Srnić u svom cimeru vidi drugog brata, a Srđan Plavšić otkriva kako je nastalo veliko prijateljstvo.

"Počeli smo da se družimo zato što su nas u svlačionici stavili da sedimo jedan pored drugog. Bili smo novi, nismo znali mnogo saigrača i spontano smo započeli razgovor. Posle se Srna ubacio u moju sobu u karantinu i tek tada smo shvatili koliko smo zaparavo slični i koliko se dobro razumemo" rekao je Plavšić.

Cimerovanje ove dvojice fudbalera donelo je mnogo zajedničkih anegdota, a koliko se dobro poznaju svedoči i to što su tačno znali da navedu čime će se ovaj drugi baviti po završetku reprezentativne karijere.

"Imamo sličan muzički ukus, ali on zna mnogo više pesama nego ja, ne mogu da mu priđem. Tvrdim da nijedan pevač ne zna toliko pesma kao on. Kada završi igračku karijeru vidim ga kao porodičnog čoveka, kako uči svoje klince da pevaju" rekao je Srnić.

Sa druge strane, ako je suditi na osnovu insajderskih informacija koje ima Srđan Plavšić, braća Srnić će nakon igračke karijere otvoriti automehaničarsku radnju.

"Kada Srna završi sa fudbalom nakon uspešne karijere u Francuskoj znam da će otvoriti automehaničarsku radnju, za svoju dušu. Dosta se razume u automobile i on i njegov brat to vole tako da vidim neki porodični biznis" poručio je Plavšić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Tuesday, 20.12.2016
16:35

Zasto pisete ove budalastine? Zasto uporno necete da objavite moj komentar?

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 18.12.2016
11:26

Vi samo dominirajte Partizanom i srpskom fudbalu dok nosite ovaj sveti dres,ima vremena i za Francusku,za pevanje ili bilo sta po zavrsetku karijere.

avatar
Peron
Saturday, 17.12.2016
16:33