Zvezdin sastav - Jedna ili više dilema?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.08.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Sprema li Vladan Milojević neko iznenađenje svom kolegi Šalimovu u Krasnodaru?

EPA/MARTIN DIVISEK
EPA/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Preneli smo jutros kojih 20 fudbalera, od toga dvojica golmana, konkurišu za sastav ekipe Crvene zvezde protiv Krasnodara sutra od 19 časova.

Od tih 20, na treneru Vladanu Milojeviću je da odabere idealnih 11 koji bi bili kadri da izbore povoljan rezultat pred revanš u Beogradu za sedam dana.

Znate već da će crveno-belima mnogo nedostajati pouzdani vezista Branko Jovičić, a njgovo mesto na sredini terena, uz Mičela Donalda, trebalo bi da zauzme Damijan Le Talek, koji je pre Jovičićeve povrede odlično obavljao zadatke na poziciji štopera u tandemu sa Vujadinom Savićem.

Ovoga puta se očekuje štoperski tandem Savić-Babić, a u odnosu na prethodnih par prvenstvenih mečeva videćemo najverovatnije i novu promenu na poziciji levog beka.

Milan Rodić se, ako ne potpuno, a onda dovoljno oporavio od povrede zbog koje ga nije bilo u ekipi od gotovanja u Pragu. Bar je tako tvrdio ovih dana u medijima, pa je realno očekivati da on ponovo zauzme svoje mesto pored leve aut linije, umesto iskusnog Dušana Anđelkovića.

Ipak, ne treba izgubiti iz vida i da je Anđelković pre povratka u Zvezdu igrao u Krasnodaru, da odlično poznaje ambijent na njihovom stadionu, pa bi možda i tu moglo da se traži neko eventualno iznenađenje u Zvezdinoj startnoj postavi.

Utisak je da je najveća dilema Milić ili Radonjić na levoj strani, ali u ofanzivnom delu Zvezdinog tima. Do sada je Nemanja Milić dobijao prednost na evropskoj sceni, a Radonjić je ulazio u drugom poluvremenu i svojom brzinom i eksplozivnošću pravio dosta problema rivalima.

Možda ih Milojević ovoga puta rotira, ali mnogo više će se znati večeras posle treninga koji crveno-beli budu odradili u Krasnodaru.

Do tada, ostaje nam, na primer, ovakva pretpostavka.

sastav




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 16.08.2017
19:57

Ovo je po meni najboljisastav, koji je mogao da se ukombinuje bez Jovičića.Srećno sutra i Partizanu sa Mađarima a mi uz malo sreće da se vratimo sa dobrim rezultatom.Napred Zvezdo!

avatar
BaneeeX
Wednesday, 16.08.2017
17:44

Ne treba da tumba odbranu koja je primila samo 1 gol od pocetka sezone. Savic-talek. Donald-gobeljic. Jeste da gobelja nije neka klasa, ali bolje sredina losa, nego tumbanjem zeznuti i odbranu i sredinu.

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 16.08.2017
17:24

Mislim da ce Milic pre Radonjica dobiti sansu. Mnogo je bolji defanzivno,a Zvezda u Rusiji sigurno nece jurisati.

avatar
Tasateo
Wednesday, 16.08.2017
12:34

Milić ili Radonjić? Ma koji crni Milić!

avatar
carbone
Wednesday, 16.08.2017
12:22

Iskreno po meni bi Le Talek isao na stopera a poziciju zadnjeg veznog bi ostavio Milijasu jer je ipak on iskusan za Evropu a i bolji je na lopti od Le Taleka..Za Racica je mozda 91 minut rezervisan ako vodimo u gostima jer on ipak nema iskustva a ni kvalitet za Evropu...Srnic i Milic ok jer odlicno igraju i ofanzivno i defanzivno po potrebi a brzi su..

avatar
НемојВрућВоде
Wednesday, 16.08.2017
12:04

Након дуго времена не стрепим због неке европске утакмице. По оном што сам имао прилике да гледам Леталек је најбоље искористив на штоперу.

avatar
Kaneki
Wednesday, 16.08.2017
11:59

Ле Талек не сме да игра задњег везног, нема он енергију да истрчи европске утакмице, кључ добре Звездине игре био је Јовичић који је радио на Дурасел батерије очигледно. Ја бих пробао са Гобељићем, мада нисам најсигурнији.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 16.08.2017
11:11

Odlican sastav, mada bi mogao Letalek na mesto Babica, a Racic na mesto Letaleka. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 16.08.2017
13:24

Kakav bre Racic... Dečko očigledno još nije igrač za JSL a kamoli za Evropu.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.08.2017
15:41

Ne budi smesan , jes Racic nase dete al je jako slab i za nase uslove

avatar
Wednesday, 16.08.2017
11:06

Savica i Babica rotirati.