Zvezdin novajlija oduševljen, i Vule ponovo na Marakani!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2016.
10:29
Izvor: Sportske.net, Zvezda TV

Nekoliko novih lica, ali i jedan bivši prvotimac Zvezde na jučerašnjem početku priprema crveno-belih za novu sezonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vukašin Jovanović nije propustio priliku da tokom letnjeg odmora poželi sreću svojim bivšim saigračima koji su juče krenuli u pohod ka plasmanu u Ligu šampiona.

Zvezda je u ponedeljak počela pripreme za novu sezonu, a jedno od pojačanja od kojeg se najviše očekuje svakako je Tomas Fibel, još jedan fudbaler koji je u Zvezdu stigao iz Mordovije.

On je u izjavi za Zvezda TV otkrio da mu mnogo znači što su Le Talek i Donald zajedno sa njim u ekipi, a pervii utisci o novom klubu i saigračima su mu veoma pozitivni.

''Prvi put sam radio ovde sa Le Talekom i Donaldom, za mene je veoma dobro što sam ovde zajedno sa njima. Prvi utisak je da se u svlačionici svi smeju i da su srećni zajedno.

Ipak, za mene ja najbitnije da sam ponovo sa Le Talekom i Donaldom, da sam se sreo sa trenerom, da znam ko je doktor i ostali iz ekipe.

Trudiću se da radim za tim, moraću i dobro da sarađujem sa svojim partnerom u odbrani. Došao sam ovde da pružim svoj maksimum za Ligu šampiona. Ne želim da pričam u prazno, već da svoje vrline pokažem na terenu i onda će svi imati priliku da me ocene.

Igrao sam ovde prošle godine i sećam se stadiona. Le Talek i Donald su mi dosta pričali o navijačima, kako prave dobar ambijent. Sve što su mi rekli o klubu bilo je pozitivno. Pričali su mi lepe stvari i o gradu i stvarima van terena. Nisu mi rekli ništa loše...''
, objašnjava Fibel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 14.06.2016
12:04

Imam osećaj da će ovaj za Zvezdin crveno-beli dres da gine i da će da se ponosi njime.

avatar
bagra
Tuesday, 14.06.2016
11:23

Da li je Vule odigrao bar 20 minuta za Zenit?

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 14.06.2016
11:39

Bio je standardan za Zenit 2. Sto je bio i dogovor, da odigra prvu polusezonu u drugom timu Zenita a da trenira sa prvim timom, pa od ljeta da igra za prvi tim

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 14.06.2016
10:55

Kahriman - Stojkovic, Fibel, Lukovic, Ibanjez - Le Talek, Donald, Srnic, Kanga, Katai - Vieira.. plus Manojlovic, Stojanovic, Pavicevic, Rendulic, Mitrovic ako dodje, Milosevic, Ristic, Plavsic, Djurdjevic, Lukovic...

avatar
jv
Tuesday, 14.06.2016
12:29

Lukovic nikako, Rendulic je bolji.

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 14.06.2016
12:53

Nije dobro odigrao proslu sezonu, ali je klasa i imam osjecaj da ce odigrati najbolje kad budes najpotrebnije