Zvezdin napadač "posvađao" Kazahstance!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.07.2015.
17:34
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da od transfera Đorđa Despotovića u Kairat verovatno neće biti ništa jer je Žetisu odbio da prosledi napadača rivalskoj ekipi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predstavnici Crvene zvezde i Kairata postigli su tokom nedelje načelni dogovor da Đorđe Despotović kao pozajmljen igrač nastavi karijeru u redovima ekipa iz Almatija ali je drugi kazahstanski klub "povukao ručnu".

Vicešampion Srbije ne bi imao ništa protiv da Despotović nastavi karijeru u Kairatu ali se o tome pita i Žetisu koji je napadača dobio na šestomesečnu pozajmicu krajem februara.

"Zvezda se tu ništa ne pita. Despotovića smo pozajmili u Žetisu na šest meseci i on je praktično njihov igrač" objasnio je za "Blic" generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Sezona u kazahstanskom šampionatu počela je 7. marta a Đorđe Despotović priključio se Žetisuu svega nekoliko dana ranije što znači da taj klub polaže pravo na njegove usluge do kraja avgusta.

"Koliko sam shvatio oni ne žele da ga puste, a naročito ne u Kairat koji im je rival u prvenstvu. Moraju dva kluba da se dogovore da li će do transfera doći pre isteka pozajmice" dodao je Terzić.

Đorđe Despotović do sada je odigrao 18 utakmica u dresu Žetisua i postigao 5 pogodaka i ukoliko klub iz Taldikorgana ne promeni svoju odluku napadač Crvene zvezde ostaće u timu do kraja avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Sunday, 05.07.2015
21:30

Ne kontam kako se to Zetisu pita a Zcezda ne,a mi ga njima pozajmilo na 6 meseci.

avatar
pjer
Sunday, 05.07.2015
18:33

prvo vas odrali a sad se i segace sa vama ...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 05.07.2015
21:30

Kakve oni veze imaju sa nama majke ti?despotovic je pozajmljen igrac i oni se pitaju sta i kako