Zvezdin kapiten: ''Prvo da popijemo pivo, a onda...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.08.2017.
23:45
Izvor: Beta

Zvezdini fudbaleri pre sutrašnjeg žreba žele da na pravi način proslave uspeh u Pragu,

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao da njegova ekipa mora da bude sprema za bilo kog protivnika u poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu Evropa, ali je istakao da prvo žele da se opuste i popiju pivo.

"Kada pobediš dva puta, to je veoma dobar osećaj. Znali smo i pre početka utakmice da će biti teška. Imali smo sreće na kraju, ali smo je zaslužili", rekao je Donald novinarima u Pragu.

Zvezda je prošla u baraž za Ligu Evropa, pošto je u revanšu pobedila Spartu sa 1:0, posle 2:0 prošle nedelje u Beogradu.

Crveno-beli će protivnika u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige Evropa dobiti na žrebu, koji će se početi u petak od 13.00 u Nionu.

Na pitanje kakva su mu očekivanja pred žreb, Donald je rekao: "Pa, to je žreb".

"Videćemo. Moramo da budemo spremni na sve. Možemo da dobijemo jakog protivnika ili na papiru slabijeg protivnika. Da budem iskren, sada ne razmišljamo o tome. Još smo pod utiskom ove pobede", rekao je Donald.

"Ne želimo da se poredimo s drugim timovima, želimo da budemo bolji od svih. Ali, prvo ćemo da popijemo pivo i da se opustimo", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 04.08.2017
11:47

Ah, ha, ah, ha, kakav je kralj ovaj Donald.

avatar
Carina_11303
Friday, 04.08.2017
09:10

Everton bi izmedju potencijalnih utakmica sa Zvezdom, ako nam padne imao meč sa Sitijem u gostima u ponedeljak 21. avgusta, a onda meč sa Čelsijem u gostima u nedelju. Pre toga moraju svim silama na Stouk, jer ako tu ne pobede moze da se desi da će imati jedan bod posle tri utakmice. Da li misli neko da ce sa takvim rasporedom oni da se zamlaćuju da igraju LE koja je tradicionalno nebitna Englezima??

avatar
Thursday, 03.08.2017
23:59

Popij pivo, popij pivo!!!