Zvezdin kapiten posle poraza: ''Da se ne lažemo, bolno je...''

Autor: Beta Beta
utorak 18.04.2017.
22:06
Izvor: Beta

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković rekao je da je Partizan zasluženo pobedio, ali je istakao da njegov tim mora da ostane "čvrsto na zemlji", jer i dalje zavisi samo od sebe.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je pobedio 3:1 i tako se izjednačio sa Zvezdom po broju bodova, ali su crveno-beli i dalje prvi.

"Prvo, čestitam Partizanu na pobedi. Mislim da su u prvom poluvremenu bili bolji. Imali su ozbiljnije šanse, iako mi nismo odigrali tako loše. U drugom poluvremenu smo dali gol na vreme. Činilo mi se da možemo da pobedimo, jer smo kontrolisali utakmicu do gola. Posle njihovog drugog gola je bilo teže", rekao je Luković.

"Mislim da je bila zanimljiva utakmica, borbena. Za razliku od prethodnih derbija, imalo je i šta da se vidi", dodao je on.

"I dalje smo prvi i dalje sami odlučujemo o svojoj sudbini...Nama je definitivno najbitnije da ostanemo mirne glave, jer i dalje smo prvi i pitamo se oko svega. Ovaj poraz je bolan, da se ne lažemo, ali sve je to deo fudbala", rekao je Luković.

On je kazao da je posle izjednačenja imao utisak da Zvezda može da pobedi i da je kontrolisala meč, ali da se sve promenilo posle gola. Novinari su primetili da crveno-beli ponavljaju greške.

"Greške se posebno vide na derbiju, jer igramo protiv kvalitetnog protivnika. Možda grešimo i u drugim utakmicama, ali se tu i ne vidi jer naš kvalitet dodje do izražaja", rekao je Luković.

On je ponovio da tim mora da ostane miran.

"Najvažnije je da ostanemo čvrsto na zemlji i da izvučemo pouke iz ove utakmice. Igra se na tri dana, možda je i dobro što se igra tako često, jer moramo da se koncentrišemo na sledeće utakmice. Ovo su najbitnije utakmice u našem fudbalu. Nikad nije prijatno kad se izgubi, ali dobro je što zavisimo od nas samih. Moramo da budemo jaki i da dobijemo sve utakmice do kraja", rekao je Luković.

On je jedini od igrača Zvezde izašao da razgovara sa novinarima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 19.04.2017
12:49

Kako ga nije sramota ,lik se vuce po terenu ,on sad ne moze da igra ni u balonu koliko je potrosen,ja bi skino dres i sam izaso da se na meni onako izivljava neki Talamba,Marko Petkovic -cirkus,Ristic nije levi bek,da nije Kange licila bi Zvezda na zemljoradnicku zadrugu,cak i na ovom nivou parodije fudbala.

avatar
pjer
Wednesday, 19.04.2017
06:38

kao grobar sve reci hvale za ovog momka kao igraca ,coveka i kapitena ... oduvek je bio za primer

avatar
Todor
Wednesday, 19.04.2017
00:29

Највећа трагедија у овој трагичној ситуацији је у томе што је судбина окончања овог такмичења у вашим рукама.Од најбољег тима у лиги изгубили сте 8 бодова и још гајите наду да освојите првенство.Ако се већ не можете уздржати од глупих коментара,ставите фластер преко уста.

avatar
Jocko
Tuesday, 18.04.2017
23:27

Nas boli kad te gledamo

avatar
Tuesday, 18.04.2017
23:23

Od početka sezone vam pričam da se ne lažete, nemate tim ni za Evropu, a ne za titulu i Partizan. Samo ti što duže ostani u zvezdi da se odbijaš od Tavambu i da te pretrčava Leonardo, a u Đurđevićevom slučaju pomalo i jedno i drugo. Želim ti da u zvezdi igraš bar koliko Saša Ilić u Partizanu :D

avatar
Tuesday, 18.04.2017
23:02

neko rece da je Lukovic dovoljan za napad Partizana ... mozda protiv satelita ali je sa profesionalnim fudbalom zavrsio , cim se vratio u CZV

avatar
Čeki
Tuesday, 18.04.2017
22:45

Samo ti Lukovicu nemoj da se javljas, sramota si u fudbalu, nikad nikakav igrac nisi bio, uvek za parama jurio. Idi s Grofom da te ne gledam vise.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 18.04.2017
22:24

Stvarno demoliranje Zvezde u derbijima ove sezone. Pomalo i tuzno

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 18.04.2017
22:21

Boli ,boli ,neka boli....(Neda Ukraden)