Zvezdin kapiten: ''Hoćemo trofeje? Moramo svakoga da pobedimo!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.10.2014.
18:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na startu nove prvenstvene pauze, fudbaleri Crvene zvezde saznali su ime rivala u osmini finala Kupa Srbije. Rival je neugodan, ekipa beogradskog Rada, a prva reakcija iz Zvezde stiže od kapitena Nikole Mijailovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Moglo bi se reći da Crvene zvezda danas nije imala sreće u žrebu parova osmine finala Kupa Srbije, s obzirom da je za rivala dobila protivnika iz Superlige, a još će i gostovati.

Ali, to ne brine iskusnog Nikolu Mijailovića, kapitena crveno-belih, koji naglašava da Zvezda svuda i uvek mora da igra na pobedu, pa ni duel sa ''Građevinarima'' neće biti izuzetak.

''Rad je kvalitetan protivnik, i očekuje nas teška utakmica, naročito jer ćemo je igrati na gostujućem terenu. Ali, ekipa koja želi trofej mora da pobedi svakog protivnika bez obzira ko je u pitanju.

Ipak, ima još skoro mesec dana do osmine finala Kupa, i sa Radom ćemo odigrati dve utakmice u nekoliko dana, tako da ćemo im sigurno posvetiti pažnju koju nesumnjivo zaslužuju''
, izjavio je Mijailović.

A do utakmice sa Radom, Zvezdaa će imati još dosta iskušenja, od kojih će najveće biti ono u Humskoj, protiv Partizana, u 147. večitom derbiju, koji će se odigrati po okončanju aktuelne prvenstvene pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke