Zvezdin junak ne sumnja u najboljeg arbitra - Mažiću veruje ''200%''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2017.
17:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Svoju sjajnu sezonu, Zvezdin bek danas je još više ulepšao golom odluke u uzbudljivoj utakmici na Banovom brdu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su danas protiv Čukaričkog sa 4:3, a Dušan Anđelković je od uloge potencijalnog tragičara zbog skrivljenog jedanaesterca krajem prvog poluvremena, stigao do uloge junaka utakmice, pogotkom za pobedu u finišu meča.

Ako je i bilo podeljenih mišljenja oko pomenutog penala, Anđelković takvu dilemu nema, u potpunosti veruje našem najboljem arbitru Miloradu Mažiću.

''Presekao sam tu loptu, ali kada sam hteo da uklizam, on se tu našao ispred mene i dosuđen je jedanaesterac. Ne znam ko je tu koga udario, ali verovatno je Mažić bio u pravu, ne bi dosudio da nije bio prekršaj. Verujem njegovim odlukama 200%'', poručio je Anđelković.

Čovek koji je ove sezone zaslužan za mnoge važne Zvezdine golove (što egzekucijama, što asistencijama), o svom najnovijem golgeterskom podvigu kaže da je do kraja verovao u pozitivan ishod.

''Verovao sam do kraja iskreno da možemo da rešimo utakmicu, ali i da ja mogu tome da doprinesem. Jevtić jeste bio moj igrač, ali nisam mogao da intervenišem kod njihovog trećeg gola.

Na kraju mi se vratilo.

Ne mogu da kažem da sam danas odigrao kao prethodne utakmice, malo me je poremetio i penal, ali bio sam svestan važnosti utakmice. Srećan sam zbog pobede'',
konstatovao je Anđelković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 19.03.2017
21:57

Рутински, шампионски, елитски. То је Звезда

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 19.03.2017
19:05

STA pricas ti?! Tek kasnije sam video (nisam gledao uzivo celu utakmicu) da ti nisi dobio ni zuti karton za ono, ej?! Jedini zvezdin junak je milorad mazic pa ako taj voli da prica sam sa sobom s vremena na vreme, i ovaj vas naslov je na mestu:-), a da ima obraz kao Tomic, Kosanovic i Nikolic, sad bi i mali lalatovic ucinio da bozovicu bude ekstremno neprijatno na pres-konferenciji. Sram vas bilo da vas bude sramota, ja ne znam jedno dete koje bi moglo da navija za vas, kakve vi to vrednosti promovisete?!