Zvezdin izbor štopera spao samo na Mitrovića, Kangi ponuđen bolji ugovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.06.2016.
11:48
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ubrzano traži štopera, najbliži u ovom trenutku Milan Mitrović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Mersina bi uskoro mogao da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, papirologija je jedini problem u ovom trenutku.

Zvezdan Terzić i Miodrag Božović pokušavaju po svaku cenu da dovedu kvalitetnog štopera koji bi mogao da bude konkurentan napadačima iz ekipa koje će se naći u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pre nekoliko dana ekipi je bio ponuđen i štoper Frozinonea Leonardo Blanšar (28), ali je u njegovom slučaju prepreka bilo visoko obeštećenje koje je prema pisanju "Sporta" iznosilo 250 hiljada evra.

Na tržištu nema previše štopera koji su zainteresovani da igraju u Srbiji, a da su kvalitetni za igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Milan Mitrović je u ovom trenutku jedino rešenje, videćemo kako će se situacija dalje razvijati.

Sa druge strane, Zvezda je ponudila Geloru Kangi platu od 350 hiljada evra za jednu sezonu, uz bonus u slučaju plasmana u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, preneo je Sportski žurnal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 08.06.2016
17:44

Onda bi bilo najbolje da i ne dovodi mi štopera, a imamo ih i previše.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 08.06.2016
17:39

Za štopera Fronzionea je mnogo 250k €, a za Pavlovića Čukaričkom nije mnogo 400k €. Koga vi lažete da ćete uopšte platiti Pavlovića? zvezda je pukla i ne može nikog da dovede tj. može samo iz svojih satelita i onoga koga slažu Le Talek, Donald i ostali stranci.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 09.06.2016
00:21

Ви причате о нечијем пуцању? Ви?!!? Замало да се поубијате на скупштини! Још увек вас медији штеде, мазе и пазе да се не сазна стварно стање ствари на црно-белом Титанику, али кад покуља сво смеће које се тамо таложи годинама, нико то неће моћи да заустави! А ваљда ће и органи гоњења и правосуђе имати шта да кажу!

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 08.06.2016
12:37

jedno pitanje, kolika ima primanja Pavicevic, Andjelkovic, Cvetkovic, Micel, Rendulic i Edson... saberite, i umesto njih mozete dovesti Milunovica... ako treba dodajte koji evric ako ne, gomilajte hiljadu stopera i cekajte tuzbe kad nemate cime da ih placate...

avatar
Дадоредстар
Wednesday, 08.06.2016
12:58

Gomilanje troškova bez veze??!!

avatar
ddr16
Wednesday, 08.06.2016
14:08

edson i andjelkovic idu,micel ce na pozajmicu,rendulic ce da igra,pavicevic da bude rezerve,ne mozes da oteras 6 igraca i da dovedes jednog,a ako se taj jedan povredi onda da stavis omladinca umesto njega,sta? fibel i mitrovic prva postava,rezerve rendulic,lukovic,pavicevic...

avatar
Delija 1989
Wednesday, 08.06.2016
12:22

Imaju Kataia Srnica i Plavsica i nije im mnogo da daju 350 000 za Kangu koji bi samo uzimao mesto Plavsicu u timu a za stopera koji ima iskustva igranja protiv Juvea Milana Napolia itd. im je mnogo 250 000 on bi sigurno doneo iskustvo za Ligu Sampiona....A ovaj Kanga samo uzima mesto Plavsicu koji dobrim igrama moze mnogo da se proda i unese dobre pare u klub.Ili da dovedu neku BOMBU u veznom redu ili bolje njemu da daju sansu..