Zvezdin Ilić: "Prvi tim, gol u derbiju, pa Primera"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.12.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od najtalentovanijih omladinaca fudbalskog kluba Crvena zvezda Luka Ilić nada se da će vrlo brzo dobiti priliku da nastupa za prvi tim, a otkrio je kakvi su mu planovi za budućnost.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Momak koji je početkom godine na izmaku potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom iza sebe ima polusezonu u omladinskoj ekipi, a za zvanični sajt srpskog šampiona otkriva da se nada prekomandi u prvi tim.

"Mnogo novih stvari sam naučio u toku letnjih priprema, od trenera Miodraga Božovića dobio sam dosta saveta kako da igram brže jer on insistira na tome da ekipa igra jako brzo i da prijem uvek bude usmeren ka golu. Dosta su mi, naravno, pomagali i stariji igrači i zao se nadam da ću i zimske pripreme provesti sa prvim timom" kazao je Luka Ilić.

Zvezdin omladinac igra na poziciji zadnjeg veznog, a ne krije da bi jednog dana voleo da se oproba u inostranstvu. Želja mu je da igra u Primeri, ali pre toga ima nekoliko drugih snova koje želi da ostvari.

"San mi je da zaigram za prvi tim Crvene zvezde, da postignem gol u derbiju, osvojim nekoliko titula pa bih tek onda razmišljao o odlasku u inostranstvo. Voleo bih da jednog dana igram u španskoj ligi, sviđa mi se što igraju brz i fudbal i mislim da mi odgovara taj stil" poručuje Luka Ilić.

Luka Ilić je ugovorom vezan za Zvezdu do januara 2019. godine, a u narednim sezonama trebalo bi da dokaže svoj talenat u prvom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 24.12.2016
00:06

Zar nije ovaj mali ofanzivac? Nesto iza spiceva ili tako nesto?

avatar
Penal titula
Friday, 23.12.2016
22:53

Ima da se baš načekaš derane :))))

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 23.12.2016
21:17

Напред мали.