Zvezdin Holanđanin već stigao do jubileja

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.12.2016.
20:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Holandski internacionalac iz redova Crvene zvezde Mičel Donald za kratko vreme uspeo je da dogura do jako lepog jubileja u najtrofejnijem srpskom klubu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Neumorni vezista aktuelnog šampiona Srbije Mičel Donald u četvrtak je odigrao svoj pedeseti meč u dresu Crvene zvezde čime je stigao do jako lepog jubileja.

"Ovo je velika čast za mene, poseban osećaj zato što iskreno volim Crvenu zvezdu. Šta god da se dogodi u budućnosti u mojoj karijeri ovaj klub i činjenica da sam odigrao 50 utakmica i ostavio neki trag u Zvezdi biće zauvek u mom srcu" kazao je Donald.

Holanđanin je u Beograd stigao pre godinu i po dana i od tada je nezamenjiva kartika u veznom redu ekipe koju sa klupe predvodi Miodrag Božović.

"Boriću se za grb koji nosim na grudima dokle god sam ovde. Najvažniji je klub, sa mnom ili bez mene uvek mora da beleži velike uspehe. Ukoliko budem mogao da doprinesem tome svojim igrama biće mi neizmerno zadovoljstvo zato što sam u ovom klubu i u ovom gradu jako srećan" dodao je Donald.

Nakon jubilarnog pedesetog meča u crveno-belom dresu Mičelu Donaldu ipak ostaje gorak ukus u ustima jer Crvena zvezda nije uspela da savlada lučansku Mladost.

"Ostaje razočaranje što nismo upisali pobedu jer smo imali 18 šuteva, odlično smo se borili, ali ono što na kraju ostaje jeste da smo dali samo dva gola. Naš protivnik je iz dve gotovo jedine šanse dao dva gola. Imali smo odlične prilike, ali nedostajala nam je završnica" zaključio je Holanđanin.

Mičel Donald je od dolaska u Crvenu zvezdu upisao 41 nastup u prvenstvu, a još devet utakmica odigrao je u domaćem i evropskim kupovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Buitre
Saturday, 03.12.2016
23:23

Iz Mordovije u Ligu Šampiona...iz kluba koji je ispao iz prve a kako stvari stoje ispašće i iz druge ligeon je ovdepojačanje...e jadni vi

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 03.12.2016
10:30

Знам да ово нема везе са Доналдом али треба рећи да су сениори, јуниори и кадети Звезде најефикаснији у својим категоријама такмичења.

avatar
gaja
Friday, 02.12.2016
23:21

...kad držiš pod kontrolom FSS I delegiranje sudija, nepostojeći ofsajdi nisu šanse protivnika, već su samo nesrećni propusti koji pomažu sudijama u napredovanju...................

avatar
Friday, 02.12.2016
23:13

Zvezda pojma sa zivotom nema, to je cinjenica.

avatar
Filip MUFC
Friday, 02.12.2016
21:28

Tako je, svaka čast!