Zvezdin dvojac spreman za Spartak

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.03.2016.
12:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Odlaganje utakmice sa Novim Pazarom dobro je došlo stručnom štabu Crvene zvezde koji će za vikend ponovo moći da računa na igrače koji su se oporavili od povreda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Da je Crvena zvezda gostovala Novom Pazaru u nedelju, kako je bilo utvrđeno kalendarom takmičenja, trener Miodrag Božović ne bi mogao da računa na Sava Pavićevića i Marka Grujića.

Pomenuti fudbaleri imali su problema sa povredama posle meča sa Jagodinom ali su minulih sedam dana iskoristili za oporavak.

"Reč je o jačoj distorziji zgloba koja se uspešno sanira. Neću rizikovati i žuriti, ali do kraja nedelje ću se verovatno vratiti u puni takmičarski pogon" kaže Savo Pavićević.

Defanzivac crveno-belih povredio se na utakmici sa Jagodinom koju je Zvezda dobila rezultatom 3:1, a na poštedi je bio i Marko Grujić koji će se danas priključiti treninzima.

"Nisam izlazio na teren, radio sam samo u teretani, ali sutra ili prekosutra ću se sigurno priključiti klupskim drugovima" kazao je Grujić.

Tako će Miodrag Božović moći da računa na pomenutu dvojicu za duel sa Spartakom, a videćemo hoće li ih odmah bacati u vatru ili će im dati još malo vremena za oporavak.

Utakmica 27. kola između Crvene zvezde i Spartaka zakazana je za subotu, s tim što postoji mogućnost da bude odložena za nedelju zbog obaveza Subotičana u nacionalnom Kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke