Zvezdin dolazak u Pavlodar - Ovako je Stojković ''prkosio'' munjama i gromovima

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.07.2017.
09:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Brojni problemi pre polaska za Kazahstan sada su iza fudbalera Crvene zvezde. Crveno-bela ekspedicija kasno sinoć je doputovala u Pavlodar, odakle stižu i snimci šta je dočekalo ekipu Vladaa Milojevića na odredištu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 16 časova (TV preos je obezbeđen na RTS-u) igraju prvi meč drugog kola kvalifiakcija za Lgu Evrope protiv domaćeg Irtiša u Pavlodaru.

Kako smo sinoć objavili, Zvezdina ekspedicija je u Pavlodar doputovala posle sedmočasovnog leta, ali bez obzira na umor, utisak je da su Zvezdini fudbaleri spremni i orni da danas ostvare što bolji rezultat i obave veliki deo posla oko plasmana u treće kolo kvalifikacija.

Iz beogradskih tropskih vrućina, crveno-beli su ušli u kazahstansko nevreme, na zvaničnom sajtu se navodi da je sletanje zbog toga  bilo ''turbulentno i neprijatno'', ali to im nije pokvarilo raspoloženje, što se možda najbolje vidi iz reakcije Filipa Stojkovića po sletanju na tamošnji aerodrom.

''Dolazak u Pavlodar... Munje i gromovi'', naslov je na Zvezdinoj Fejsbuk stranici, a u prilogu sa Zvezdinog YouTube kanala, pogledajte i još neke od detalja pre i posle sletanja na aerodrom u Pavlodaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke