Zvezdin bivši trener vraća Boaćija na "čizmu"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.05.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Crvene zvezde Zdnjek Zeman mogao bi da pokvari planove aktuelnom šampionu Srbije i Ričmonda Boaćija vrati na "čizmu".

Beta/MilošMiškov/Mo
Beta/MilošMiškov/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda sočiće se sa velikim problemima kada je misija zadržavanja Ričmonda Boaćija na "Marakani" u pitanju.

Za internacionalca iz Gane interesovanje su već pokazali engleski klubovi Votford i Sanderlend, ali i moskovska Lokomotiva. Na sve to nadovezalo se i interesovanje italijanske Peskare.

Sportski direktor pomenutog kluba koji sa klupe vodi bivši strateg Crvene zvezde Zdenjek Zeman potvrdio je da je već razgovarao sa Ričmondom Boaćijem.

Luka Leone je za "Il Mesađero" istakao da je situacija oko Ričmonda Boaćija komplikovana jer ga pored Zvezde i Peskare želi još nekoliko klubova iz Evrope, a tu su i želje samog igrača.

"Razgovarao sam sa momkom. Moraće da sačeka i vidi da li će Latina proglasiti bankrot. Njegove ambicije su visoke, želi da igra u Seriji A. Crvena zvezda želi da ga zadrži, a tu su i interesovanja drugih evropskih klubova. Situacija je vrlo komplikovana" kazao je Luka Leone.

Peskara je eliminisana iz Serije A i naredne sezone takmičiće se u drugoj italijanskoj ligi, ali angažovanjem igrača kao što je Ričmond Boaći želi da se ekspresno vrati u elitu.

Napadač Crvene zvezde stigao je u Beograd prethodne zime i kao pozajmljen igrač Latine upisao 11 pogodaka na 14 takmičarskih nastupa u prvenstvu i kupu. Boaći je sa Zvezdom postigao dogovor o pozajmici do kraja naredne godine ali bi finansijski problemi Latine mogli da utiču na status internacionalca iz Gane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Friday, 12.05.2017
02:11

Pa zar nije terza magija rekao da zvezda ima pravo prece kupovine ako ga bude zelela..rece majstor da ce ga vratiti u zivot, otkupiti za milion-koliko su napravii klauzulu, i onda prodati za vece pare i zaraditi na njemu? Pa ko je ovde lud?