Zvezdin ''Adžinjo'' ima sledeću metu - Partizan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.11.2016.
10:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

O pobedonosnom pogotku koji je Luka Adžić postigao u poslednjim trenucima meča protiv Metalca još uvek se govori, a 18-godišnji fudbaler otkrio je šta mu je sledeći veliki cilj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ulazak Luke Adžića umesto Srđana Plavšića desetak minuta pre kraja meča u Gornjem Milanovcu pokazala se kao kapitalan potez trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića.

Talentovani momak mu je uzvratio na pravi način, postigao je prelep golo vredan ne samo tri boda, nego i mnogo više od toga, a što bi trebalo da se potvrdi u narednom periodu.

Par dana kasnije, Luka Adžić, ili ''Adžinjo'' kako je svojevremeno dobio nadimak u mlađim kategorijama, poručuje da je još u euforiji posle svega i naglašava:

''Za ovo se živi''!

U izjavi ''Novostima'', Adžić je otkrio i šta mu je trener Božović rekao neposredno pre nego što je ušao u igru.

''Rekao mi je da driblam, brzo šutiram, što su moji najveći kvaliteti. Ispalo je fenomenalno, ni dan posle pogotka još nisam svestan šta sam uradio'', ističe Adžić.

Naravno, sve ovo je tek početak, a Zvezin biser je svestan da će morati da se dokazuje iz meča u meč, posebno u onim velikim utakmicama koje ga svakako očekuju.

''Sledeći cilj mi je da postignem gol u derbiju. Bio sam strelac na dva poslednja meča sa Partizanom u omladinskoj ligi, ali ono pravo će biti tek kada to uradim za prvi tim'', zaključio je Luka Adžić.

Njegovom ocu Ivanu to je svojevremeno uspelo, pa je prilika da se podsetimo jednog od ''večitih derbija'', onog čuvenog 99. kada je Ivan Adžić bio strelac protiv crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Monday, 28.11.2016
17:10

Cim on misli da Partizan, nema od njega nista... Alo decko, stepenik po stepenik...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
16:42

* nista, ne nesto

avatar
odjava
Monday, 28.11.2016
11:48

,,al si se napalio, bas si se napalio.,,

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
11:39

Adzinjo:-D Bas lici na caleta.

avatar
jv
Monday, 28.11.2016
11:24

Samo nasa deca, sumnjivi stranci ce nam unistiti fudbal...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
12:29

Ne mozes da uradis nesto u Evropi samo sa domacim igracima. Mi smo sad mnogo manje trziste nego pre 25-30 (naravno, i vise/duze od toga) godina...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
17:04

Znam zbog cega si protiv toga, ali kad se nesto ne moze, ne moze se i tacka Hahaha Nasa losa iskustva su Fabrisio i Bozinov, ali ima i dobrih, pozitivnih i pohvalnih primera. Sa druge strane, ima dosta mutljavina i kada je rec o domacim igracima, i sa njima mozes dosta da se opeces i pokajes sto si ih forsirao, ova prica sa procentima nam je izasla na nos.

avatar
jv
Monday, 28.11.2016
16:55

Mi dovodimo sumnjive strance da bi se pojedinci ugradili, i zato sam protiv toga. Cim smo prodali Jovanovica i Grujica, potpisali smo nekoliko stranaca( Edson, Fibel, Muce, Kanga, Ruiz ) od kojih je jedan prosecan( Ruiz ). Umesto da damo novac i dovedemo jedno pravo pojacanje.