Zvezdi stigla ponuda za Lazića!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije dobio je prvu zvaničnu ponudu za nezadovoljnog štopera Darka Lazića čiji je agent nagovestio skori rastanak dve strane.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušaće da jednim udarcem ubije dve muve pošto je Darko Lazić nagovestio da želi da napusti klub a prema njemu postoje ozbiljna dugovanja.

Čelnici vicešampiona Srbije vode se idejom da Laziću nađu novi klub koji bi plaćanjem obeštećenja praktično platio dugove koje Crvena zvezda ima prema nezadovoljnom Laziću.

Prva zvanična ponuda koju je Crvena zvezda dobila tokom nedelje stigla je iz Belgije i to od Lokerena koji se nije "prekršio". Belgijanci su ponudili skromnih 250.000 evra što svakako nije suma koja zadovoljava crveno-bele.

Svesni činjenice da Darko Lazić može da tuži klub i dobije odrešene ruke u izboru nove sredine u Zvezdi moraju da vagaju između svojih planova i raspoloženja mladog štopera.

Kako sada stoje stvari u Ljutice Bogdana će sačekati da prođe Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija kako bi Darko Lazić u Češkoj podigao sebi cenu posle čega bi Zvezda mogla da računa čak i na određenu zaradu od njegovog transfera.

Podsećamo da je prethodnog leta Darko Lazić bio meta Genka i Genta ali su crveno-beli odbili ponude belgijskih klubova, da bi tokom prolećnog dela sezone mladi reprezentativac bio sklonjen iz tima čime mu je dodatno umanjena tržišna vrednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Friday, 05.06.2015
22:35

Odlican stoper. Bezveze je sto nije dobio vecu minutazu.

avatar
jv
Friday, 05.06.2015
19:24

Prodajte ga. Izgubio je mesto u prvih 11 zbog svojih gresaka i Jovanovic je stoper iste kvalitete,a mladji. Pavicevic je za klasu bolji od njih,jos ako se Lukovic vrati u pravu formu za njega nema mesta. Dosta mi je tih sto bi na silu da igraju.

avatar
mibo$$$.
Friday, 05.06.2015
19:15

Dajte ga odmah,bolje to nego dzaba...a uprava je trebala da kazni ovog igraca posle onih izjava u stampi dal treba on da igra i zbog cega neigra,,njegovo je da trenira i sve nedoumice da rascisti unutar kluba a ne da se razvlaci sa izjavama..

avatar
indija durot
Friday, 05.06.2015
18:21

Kako nas samo ponizavaju ponudama...Opet najveci krivci u nasoj su upravi..

avatar
Realan 1
Friday, 05.06.2015
18:20

Pa sa tim parama mogu vratiti polovinu ukupnog duga i jos dovesti 10-tak top pojacanja i da im ostane da zatvore budzet za sledecu sezonu.

avatar
ACACHELSEA
Friday, 05.06.2015
18:17

Komedija od uprave kao i predhodna,odbijaju vece ponude da bi prodali za sicu ili za dabe igrace,Dugovanja prema igracima su navika uprave iz godine u godinu.Gde je sada plan uprave da prodaje svoje mlade igrace za visoku sumu novca?Jedino ce Jovica prodati za nesto ozbiljnije ostalo nista.

avatar
caperg
Friday, 05.06.2015
18:44

Ne znam samo kako ce prodati Jovica za ozbiljne pare, tj. mozda ce otici on za ozbiljne pare, ali Zvezda ce dobiti samo 30% transfera. Terzic madjija je izjavio da je Jovic prodat nekom investicionom fondu za 1,4 miliona evra (70% Jovica). Tako da... Tesko da ce Jovic bas da napuni kasu fk Crvena Zvezda. Mozda ce da napuni nekom menadzeru i eventualno Terzi madjiji koji je, pretpostavljam, u talu sa tim menadzerom.

avatar
kostajnicacz
Friday, 05.06.2015
20:42

gledaj to ovako ova uprava jovica ne moze da proda za vise od 2 mil. to je njihov maksimum. e sad zahavi ga sigurno moze da proda nekom za 3 mil. (ako ode za manje on nema zarade) i to je jos 900 000zvezdi samim tim dobice vise nego sto bi oni uspeli da su ga sami prodavali jer ipak je prodaja igraca pre svega sposobnost a to ovi nemaju

avatar
ADVOKAT
Friday, 05.06.2015
18:45

Nista ni od Jovica. Mislim uzece se neki dinar samo,jer 3/4 ugovora nisu u rukama kluba!