Zvezdi ne valja, Voši dobar?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić priznao je da bi do kraja prelaznog roka u redovima ekipe koju vodi voleo da vidi i jednog Zvezdinog fudbalera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan uoči polaska na drugi deo priprema u Antaliji trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić odredio je spisak igrača na koje računa i izneo svoja očekivanja kada je prelazni rok u pitanju.

Vojvodina će vrlo verovatno zadržati Envera Alivodića a sve su prilike da će i Kamerunac Džon Meri (21) dobiti ugovor iako ga Marić nije poveo na pripreme u Tursku, verovatno zbog administrativnih problema po pitanju vize.

Trener novosadskog Superligaša nada se da će do kraja prelaznog roka klub uspeti da angažuje makar još dvojicu igrača a prve želje Džimija Marića biće dvojica veznih fudbalera Crvene zvezde i Rada.

"Ako nam se Savićević i Gnjatić priključe bili bismo na istom kao lane, a značilo bi nam bar još jedno pojačanje" kaže Marić a prenosi "Sport".

Rečeno sugeriše da će Vojvodina pokušati da angažuje Vukana Savićevića koji nema željenu minutažu u klubu iz Ljutice Bogdana i pitanje je da li će je uopšte dobiti tokom prolećnog dela sezone.

Što se tiče zvezdaške javnosti oko Vukana Savićevića su podeljena mišljenja. Mnogi bi ga rado poslali u neki drugi klub a ima i onih koji veruju da je vredan nove šanse za dokazivanje.

Jasno je da u takvoj situaciji Vojvodina vidi svoju priliku da "krene u napad" na mladog fudbalera i tako pokuša da reši svoje goruće probleme koji su nastali odlaskom Marka Poletanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke