Zvezdi milioni od belgijske turneje?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.07.2014.
11:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde dobro su se pokazali tokom duela sa Genkom i Mehelenom a pojedinci bi usled kvalitetnih partija na turneji po Belgiji uskoro mogli da ostvare inostrani angažman.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija FK Crvena zvezda vratila se sa turneje po Belgiji gde su izabranici Nenada Lalatovića odigrali dva kontrolna susreta protiv Genka i Mehelena.

Dva remija istovetnim rezultatom (1:1) i kvalitetna igra koju si fudbaleri Crvene zvezde prikazali u 180 minuta potvrdila je da Lalatović za sada dobro radi svoj posao a vrlo brzo bi i klub mogao da profitira od dve kontrolne utakmice u Belgiji.

Već smo pisali o tome da je Đorđe Rakić "zapao za oko" skautima Genka koji su pratili iskusnog napadača i tokom Zvezdinog duela sa Mehelenom na kom je Rakić upisao asistenciju i ponovo se pokazao u dobrom svetlu.

Pregovori su u toku i čini se da bi crveno-beli mogli da inkasiraju do milion evra od prodaje Đorđa Rakića ali to ne bi morao da bude kraj saradnje sa Genkom jer je belgijski klub "pikirao" i Darka Lazića.

Mladi štoper pokazao je od povratka u klub znatan napredak a Genk je spreman da ga prati i da u određenom trenutku reaguje i dovede ga u svoje redove.

To, međutim nije sve što se tiče potencijalnih transfera jer je Benfika pokazala interesovanje za Darka Lazovića o čemu svedoče i jutrošnja pisanja portugalskih medija!

Portugalska "A Bola" piše da je Benfika spremna da izdvoji 2 miliona evra za povremenog reprezentativca Srbije kojem su nedavno propali transferi u Standard iz Liježa i grčki Olimpijakos.

Ukoliko se ova informacija pokaže tačnom Zvezda bi konačno mogla da zaradi na svom krilnom napadaču i ostvari cenu ispod koje čelnici kluba nisu spremni da puste Lazovića sa "Marakane".

Sve u svemu, odluka da se ode na turneju po Belgiji pokazala se kao sjajna i ako Rakić i Lazović ostvare transfere u pomenute klubove Zvezda bi inkasirala blizu 3 miliona evra što bi za klub bila slamka spasa u teškoj finansijskoj situaciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke