Zvezdi 24 časa da reši Mrđin slučaj

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.06.2014.
13:57
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac JSL u prethodnoj sezoni "spustio je loptu" i dao mogućnost čelnicima Crvene zvezde da izbegnu odlazak na Arbitražnu komisiju ukoliko mu do srede ujutru predlože prihvatljivo rešenje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Čelnici FK Crvena zvezda najavili su da će u toku nedelje obavljati razgovore sa igračima kako bi utvrdili na koga će Nenad Lalatović moći da računa u narednoj sezoni.

Neki su već najavili odlazak i samo je pitanje načina na koji će zatvoriti vrata na "Marakani", ali li rukom ili...

Dragan Mrđa jedan je od onih koji su najavili da će putem Arbitražne komisije pokušati da se izbori za zarađeni novac i slobodu u traženju novog kluba ali je u utorak ipak preispitao svoj stav.

Napadač Crvene zvezde u mraku je danas razgovarao sa potpredsednikom Kokezom i generalnim sekretarom Terzićem i predočio im svoje planove. Portal "Mondo" saznaje da je Mrđa dao rok dvojici pomenutih do srede ujutru kako bi pred njega izašli sa prihvatljivim rešenjem.

Kako sada stoje stvari, Mrđa je spreman da oprosti deo duga ali pod uslovom da što pre dobije čiste papire i garancije da će mu ostatak novca biti isplaćen.

U sredu pre podne Mrđa bi ponovo trebalo da se sastane sa Kokezom i Terzićem posle čega će biti poznato na koji način će se napadač crveno-belih rastati sa klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke