Zvezdaši popravili raspoloženje, fizička sprema ih raduje (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.06.2017.
22:38
Izvor: Sportske.net

Pročitajte neke od tvitova navijača Crvene zvezde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas bila bolji tim od svojih rivala, uspeli su na kraju i da slave sa 3:0 protiv Florijane sa Malte u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Navijači nisu bili baš zadovoljni nakon prvih 45 minuta igre kada je Zvezda vodila sa 1:0 i to iz kaznenog udarca, ali su delovali daleko zadovoljnije nakon 90 minuta.

Evo nekih reakcija nakon utakmice, pogledajte u nastavku i ko je ostavio najbolji utisak. Reklo bi se da su zadovoljni Rikardinjom i Stojkovićem, a mnogi misle da je Anđelković igrač utakmice.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Friday, 30.06.2017
06:47

Fizicka sprema raduje jednog coveka. Fizicka sprema? Igraju protiv pete ekipe malterskog prvenstva sa igracem vise u drugom poluvremenu da bi 9 puta sutnuli na gol. Kada se igra protiv takve ekipe, fizicka sprema ne mrcvari loptu oko 16m vec stvara sanse za gol. Zvezda je sve golove dala iz prekida!!! Kakva crna fizicka sprema...nNije u skladu sa uslovima korišćenja........... Ja se izvinjavam administratoru, navijacu Zvezde, kojeg je ovaj komentar pogodio ali iz kog razloga niju u skladu sa uslovima? Da li ima pogrdnih reci, vredjanja drugih clanova, vredjanja bilo koga? U cemu je poenta?

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 30.06.2017
15:38

Poenta je da smaras i lazes nista vise

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 01.07.2017
09:17

Poenta je da ste vi grobari jedinstveni na svetu, ali stvarno jedinstveni jer jedini ste navijaci na svetu koji vecu paznju posvecuju vecitom rivalu nego svom klubu.

avatar
Банкула
Friday, 30.06.2017
00:58

Хеј, јесте ли укапирали да су вечерашњи дресови скроз другачији од оних са промоције?

avatar
Petar Petar
Thursday, 29.06.2017
23:58

Dobro, kad ste vi zadovoljini, ja sam prezadovoljan. A pazi likova, ocenili fizicku spremu na osnovu utakmice protiv amatera sa igracem vise i posle deset dana priprema. Boze, Boze, sta sve covek nece da procita. Na osnovu ove utakmice se ne moze videti da li je Zvezda losa, ili dobra. Lose jesu odigrali, ali definitivno to nije pravo stanje stvari. Mislim da je ekipa solidna, ne znam da li je bolja od proslogodisnje i totalno ne znam gde cete sa Pesicem kad ga dovedete. Eto, po meni je jedino to moglo da se zakljuci iz vecerasnje utakmice gde je svaki Zvezdin igrac deset puta bolji od svakog igraca ovih sa Malte. Sto se mene tice, ja bih voleo da Zvezda gazi, cisto zbog toga sto bi to znacilo da smo i mi jaki, ali veceras to nije bio slucaj, iskreno i na zalost.

avatar
The Truth
Thursday, 29.06.2017
23:08

Kakav je ovaj Vujadin Savic tuga,La Talek ocaj.Zahvalite se golmanu Maltezana

avatar
MikiTheLegend
Thursday, 29.06.2017
23:07

Ja sam delimicno zadovoljan, zabrinjava ta tupina u napadu i to sto nismo dali gol iz igre. Stojkovic ce biti odlicno pojacanje, Srnic je vec mnogo bolji nego kod Bozovica, Rikardinjo za mene jos nepoznanica, Boaci dobar, Savic treba bolje ali tesko mu je suditi na osnovu ove utakmice... Donald i Le Talek katastrofa i nije mi jasno zasto su u timu kad se zna da idu iz kluba... A Milijas ce i za 10 godina biti najbolji igrac Zvezde, covek kojem se stalo spocitava da je spor i slicno je opet uneo zivost i brzinu u nasu igru i dokazao klasu za ovaj nas posrnuli fudbal...

avatar
Kilavi Milojko
Thursday, 29.06.2017
23:04

Kao GSW pocetkom devedesetih. Ne igramo bas tu igru za koju je publika dosla na stadion, ali rezultat ne izostaje.... Run, run, run.... A sad ozbiljno... voleo bi da vezni red cine Donald, Kanga i ovaj novi, Rikardinjo. Plus 2 spica. Plus Srnic/Adzic/Milic ili neko treci, po potrebi. Odbrana je tu i tamo OK, Savic, Frimpong, Stojkovic, Andjelko (neka zamena bi dobro dosla). Manojlo svakako. I to je to, za prvih 11.

avatar
djoleo
Thursday, 29.06.2017
22:53

Plač Majke Božije.