Zvezda - 'Zmajčeki' na meniju, debituje Salami

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
12:05
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije u sredu igra prvu kontrolnu utakmicu u završnoj fazi priprema za prolećni deo sezone a protivnik crveno-belih biće slovenačka Olimpija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su centralni deo priprema za prolećni deo sezone koji sa sobom nosi i veliki broj kontrolnih utakmica kroz koje se kristališe slika tima za nastavak takmičenja u JSL.

Već u sredu crveno-beli igraju prvi kontrolni susret protiv slovenačke Olimpije koja je godinama unazad na pripremama sparingovala beogradskom klubu.

Poslednji međusobni susret odigran je u Ljubljani 2012. godine kada je domaćin slavio sa 3:0 ali rezultat u ovakvim mečevima nije u prvom planu.



Za Nenada Lalatovića biće važnije to da svakom igraču ukaže priliku za dokazivanje a kako vreme bude odmicalo mladi stručnjak će početi da sklapa mozaik za prvi takmičarski meč koji Zvezdu čeka 21. februara u Nišu.

Dodajmo i to da će današnji duel sa Olimpijom biti prilika da debituje Fuad Salami koji je u prethodnom periodu radio samostalno a ekipnim treninzima se priključio pre samo nekoliko dana.

Džošua Parker verovatno neće biti u sastavu zbog problema sa povredom zadnje lože dok svi ostali igrači konkurišu za duel sa "Zmajčekima".

Utakmica se igra od 16 časova i 30 minuta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke