Zvezda želi Partizanovog Šaponjića!?

Autor: Miloš Marković
petak 31.10.2014.
13:04
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda razmišlja o talentovanom napadaču Partizana, Ivana Šaponjića, piše 'Politika'.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nije neuobičajeno poslednjih godina, igrači mlađih kategorija večitih rivala menjali su dresove Crvene zvezde i Partizana, a prema saznanjima pomenutog lista, klub sa Marakane je nakon Jovana Krnete i Milana Jokića, sada zainteresovan za još jednog mladog fudbalera crno-belog tima.

U pitanju je 17-godišnji biser, Ivan Šaponjić, koji je u dresu Partizanovog prvog tima debitovao prošle godine na meču protiv Spartaka iz Subotice.

Ovaj mladić je u maju tekuće godine potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, u javnosti se predstavljao kao svetla budućnost vicešampiona države, ali od tada nije uspeo da se nametne u ekipi Marka Nikolića.

Svakako, Šaponjić u napadu ima ozbiljnu konkurenciju u vidu iskusnijih Lazovića, Škuletića, Fofane, a upravo ova činjenica seu listu 'Politika' izdvaja i kao potencijalna šansa Crvene zvezde u pokušajima da angažuje fudbalera Partizana.

Inače, o Šaponjiću vode računa i evropski klubovi, postoje određene informacije o tome da je ovaj fudbaler već prodat jednom inostranom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke