Zvezda zakazala skupštinu pred početak prvenstva

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.07.2015.
18:21
Izvor: Sportske.net

Ekipa Crvene zvezde će svoje takmičarske obaveze u domaćem prvenstvu početi ovog vikenda protiv OFK Beograda, a samo dan pred tu utakmicu održaće se i sednica skupštine.

BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DR
BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DR

Povezane vesti

Prema nekim informacijama, razlog zbog kojeg nije održana redovna sednica skupštine koja je bila zakazana za 2. jul jeste nezadovoljstvo pojedinaca koje je nastalo pregledom finansijskog izveštaja za prethodnu godinu, ali su u zvaničnom saopštenju sednicu odložili zbog nedostatka kvoruma.

Od ranije je već odlučeno da sednica skupštine bude u periodu između 18. i 20. jula, a danas je doneta odluka da to bude u subotu, 18. jula, samo dan pred utakmicu sa OFK Beogradom.

"FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače i simpatizere, da je predsednik Skupštine Ratomir Dujković, na osnovu člana 22 Statuta FK Crvena zvezda, sazvao 6. sednicu Skupštine koja će biti održana u subotu, 18. jula 2015. godine, u 12,00 časova u Medija centru stadiona Rajko Mitić", piše u saopštenju Crvene zvezde.

Zvezda igra protiv OFK Beograda na stadionu na Vračaru u nedelju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Monday, 13.07.2015
20:48

Imam osećaj da će se održati isto kao i 2.7.prd početak onog nevažnog takmičenja

avatar
mibo$$$.
Monday, 13.07.2015
19:22

Ajmo više dosta laži i skrivanja,10 godina ce uskoro kako se klub urusava i gasi...Ova uprava je imala poslednju sansu da uspomoc drzave spasi sto se moze spasiti,ali izgleda da pomoći nema jer unutar kluba sede obične neznalice i lopovi...Kllub je na ime svih sponzorstva za ove 3 god dobijao skoro 10 milki po godini ali novac nije pametno iskoriscavan,vec se lutalo sa pojacenjima koji su vecinom promasaji..Jedina prava kombinacija je bila prodaja mladih igraca i evro takmicenje..Nerazumem čemu sada ovoliko skupi stranci,skup trener,a evropa nista...Predpostavka da ce novac od ovih stranaca zavrsiti u privatnim dzepovima,a koliko vidim i jedan deo navijaca sever je umesano ...sramota,sramota po 1000 puta vise...

avatar
ludikure
Monday, 13.07.2015
19:49

mibo,ja kao grobar tvrdim da ce vam tako biti dok god budete krivce trazili u nasem taboru
shvatite vise da trulez potice iz vasih redova
mi to isto imamo samo u manjoj meri

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 14.07.2015
00:32

Njima je kriv samo Tole a kad im se ukaže na kradju kažu nema pljuvanja u vis...

avatar
degrobarizator
Monday, 13.07.2015
21:44

Druze, niko ne trazi krivce u vasim redovima, osim ako Toleta racunate kao svog, a izgleda da je tako. Svesni smo mi koliko je Zvezda potonula i ne treba nam neko iz vaseg tabora da nam ukaze na to ali izgleda da vi niste svesni da ste na korak od nas.nCinjenica je da Zvezda nije ostvarila neke narocite prodaje igraca za razliku od vas pa se postavlja pitanje kako je Partizan dosao do cifre dugovanja od 15 000 000 evra? Jesi li siguran da je trulez u vasem klubu manja nego u nasem?nMozete me razumeti kako hocete ali za razliku od vecine navijaca Partizana koja priziva gasenje Crvene Zvezde ja uopste ne bi bio srecan da Partizan zadesi takva sudbina, a veruj mi da se situacija u Partizanu iz dana u dan priblizava bezdanu u kojem je Zvezda. pozz

avatar
Vanja Grubač
Monday, 13.07.2015
18:30

Ko sme da se kladi da će biti odložena?

avatar
Zver Memphis
Monday, 13.07.2015
18:57

Mala kvota 1,05