Zvezda zakazala i duel sa Nemcima, hoće li Vukan dati gol?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.02.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle otkazivanja jučerašnje utakmice sa Rostovom, Crvena zvezda je pronašla novog rivala i zakazala utakmicu za petak. Večeras provera protiv Mordovije, Vukan Savićević želi da se konačno upiše u strelce.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde juče, zbog loših vremenskih uslova, nisu odigrali planiranu utakmicu sa Rostovom, ali ih već danas očekuje duel sa još jednim ruskim prvoligašem, ekipom Mordovije, za koju nastupa i nekadašnji bek Partizana Marko Lomić.

Taj meč je zakazan za 18 časova, a u međuvremenu, crveno-beli su zakazali i duel sa nemačkim četvrtoligašem Sarbrikenom. Termin odigravanja te utakmice je petak od 17:30h, a trener Zvezde Nenad Lalatović će u toj utakmici izvesti na teren kombinovani sastav.

Poslednja kontrolna utakmica, praktično generalna proba za nastavak sezone, biće odighrana u subotu, kada će srpski šampion izaći na megdan učesniku Lige šampiona, beloruskom BATE Borisovu.

Iščekujući ove mečeve, sve bolji Vukan Savićević se nada i svojim prvim golovima od početka ove godine, kako bi utisak o uspešnosti zimskih priprema bio kompletan.

''Nisam još zadovoljan, znam da mogu još bolje. Trudiću se da pobljšam malo tu završnicu, i da postignem i neki gol'', objašnjava Savićević.

Crvena zvezda na pripremama je do sada ostvarila odlične rezultate. Savićevića to ne iznenađuje.

''Ovo je Crvena zvezda i uvek moraš da ideš na pobedu. Tako sam naučen i u omadinskoj školi, i to je činjenica. Ali, najbitnije je da se dobro uigramo. Trener je zadovoljan dosadašnjim utakmicama, i treba da nastavimo sa takvim partijama'', naglašava Savićević.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.02.2015
14:22

Kad Partizan izgubi od Legije,onda su nas oni razbili.Zvezda zakazuje strasne provere protiv Slovenackih zonskih ekipa i Nemackog cetvrtoligasa,i kad ih pobedi-onda ih je razbila-sjajna serija Zvezdinih pobeda itd.Budite malo objektivniji-znam da mi necete objaviti komentar...

avatar
Cipiripi-Semenke
Wednesday, 11.02.2015
14:49

Druze ovo je pripremna utakmica, sto si nervozan? Idi gledaj Liteks..

avatar
C. Zvezda je Srbija
Wednesday, 11.02.2015
14:51

Metalista i Rubin iz Kazana nisu cetveroligaske ekipe. Zivela Zvezda i majka Srbija, a ziveli i oni sto se silno ljube i sto su svoj zivot posvetili nasoj Zvezdi.