Zvezda zadovoljna odnosom sa FSS-om

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.12.2016.
16:27
Izvor: Beta

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je zadovoljan odnosom kluba s Fudbalskim savezom Srbije (FSS).

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Imamo dobar odnos, nema nikakvih problema. Učinićemo sve da ta saradnja bude na još višem nivou", rekao je Terzić na konferenciji za novinare u Beogradu.

FSS je tokom nedelje priredio svečani koktel na kom su dodeljena godišnja priznanja, na kom nije bilo nikoga od visokih čelnika Zvezde.

Taj događaj je izazvao nagađanja o lošim odnosima dve organizacije, što je Terzić demantovao i pritom pohvalno govorio o predsedniku FSS-a Slaviši Kokezi.

"Kokezu doživljavam kao prijatelja, ubeđen sam i on mene, i kroz tu prizmu treba gledati odnos Zvezde i Saveza"
, kazao je Terzić.

On je dodao da je Zvezda imala predstavnike na svečanosti FSS, pošto su na njoj bili članovi Upravnog odbora Vladimir Petrović i Vladica Popović.

Kako je rekao, tada nije mogao da dođe u hotel Kraun plaza jer je bila epidemija gripa i on je bio "gripozan".

"Slaviša je bio na službenom putu i nije bio neophodan i moj dolazak. Jesam se (kasnije tog dana) video s Dejanom Stankovićem, ali kada imate grip, možete i ne morate da dodjete", rekao je Terzić.

Govoreći o nagradama FSS-a, Terzić je kazao da je bio za izbor trenera njegove ekipe Miodraga Božovića za najboljeg u 2016. godini.

"Ja bih glasao za Božovića, koji je zaslužio i ove i prošle godine. Kažu da nije mogao, jer nema srpski pasoš",
kazao je generalni direktor Zvezde.

Za najboljeg trenera izabran je Dragan Stojković, koji vodi kineski Gvangdžu RF. Terzić mu je čestitao.

"Čestitam Stojkoviću, mislim da je zasluženo. Možda ne ove, ali je imao nekoliko izvanrednih prethodnih sezona u Nagoji. Ove godine mu se otvorio prostor"
, rekao je Terzić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 29.12.2016
18:33

На релацији Звезда ФСС односи морају бити на високом нивоу.

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 29.12.2016
18:14

Ja sam za to da se Grofu dodeli srpski pasoš i da tada bude proglašen za trenera ove godine, da se ispravi ta nepravda, a da titulu igrača podele Anđelković i Sikimić jer se prosto ne zna ko je najboli između njih. Nagradu za fer plej, bez konkurencije Mrakiću jer je spasio srpski fudbal. To kad se ispravi može da se učvrsti saradnja FSS i zvezde i dodeli zvezdi neka titula iz prošlosti i neko milionče, čisto onako simbolično pred UEFA-inu komisiju za licenciranje klubova u Evropi.