Zvezda vs Vojvodina - Goleada na Marakani?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.03.2015.
17:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle ''mršavog'' starta u Nišu, Crvena zvezda je svojim pristalicama u Jagodini priredila goleadu, a mladi vezista Mihailo Ristić očekuje da će i u subotu na ''Marakani'' biti viđena nova ''kiša golova''.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle dva vezana gostovanja, fudbaleri Crvene zvezde u subotu na svom stadionu dočekuju novosadsku Vojvodinu u derbiju 18. kola.

Zvezda se pobedom u Jagodini, uz kikseve Partizana u prva dva prolećna kola, vratila u trku za šampionsku titulu, pa navijači očekuju da će Lalatovićev tim savladati i Vojvodinu i napraviti novi korak ka samom vrhu tabele.

Činjenica da će meč biti odigran u sklopu proslave 70 godina Crvene zvezde dodatni je razlog da atmosfera na stadionu ''Rajko Mitić'' bude spektakularna.

Tome se nada i jedan od najtalentovanijih Zvezdinih prvotimaca, mladi vezista Mihailo Ristić.

''Mislim da će u subotu biti mnogo ljudi na stadionu, očekujem lepu atmosferu, ipak je rođendan našoj Zvezdi. To je prva utakmica na Marakani u ovom prolećnom delu, tako da mi moramo da započnemo pobedom'', ističe Ristić.

On, naravno, ne želi ni na koji način da potceni ekipu Vojvodine, podseća da Novosađani takođe imaju mlad i ambiciozan tim, pa sve to zajedno obećava i kvalitetan fudbal na našem najvećem stadionu, uz ''kišu'' golova.

''Vojvodina igra sličan fudbal kao mi i sigurno neće doći da se brane. Zato očekujem dobru utakmicu, sa puno golova, ali više u njihovoj mreži'', jasan je Ristić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 05.03.2015
19:00

Da je jos koji Ristic

avatar
Neka igraju najbolji
Thursday, 05.03.2015
21:30

Još jedan ima, a to je Rajković.

avatar
jv
Friday, 06.03.2015
02:59

U pravu si,ali je ipak malo. Jos nase deca treba da dobije sansu,sa njima imamo buducnost, i fudbalski i finansijski oporavak.