Zvezda vs Tole - Crveno-beli udarili na temelj!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
20:39
Izvor: Sportske.net

Čelnici FK Crvena zvezda najavili su da borba za smenu Tomislava Karadžića neće prestati a "plan B" podrazumeva rušenje prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije "odozdo".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Kada je na minuloj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije doneta odluka o izmenama u Statutu i poverenju Tomislavu Karadžiću, činilo se da je FK Crvena zvezda izgubio borbu sa prvom čovekom srpske kuće fudbala.

Plan čelnika kluba iz Ljutice Bogdana da sa čela FSS "oteraju" Tomislava Karadžića ipak postoji i podrazumeva rušenje Toletove "zidanice" od temelja.

Prostim rečnikom, FK Crvena zvezda krenuo je u rušenje vodećih ljudi na pozicijama u najnižim strukturama FSS, što će reći u fudbalskim okruzima.

Do promene je već došlo na čelu lazarevačkog fudbalskog okruga a kako saznaje portal "Mondo" uskoro će uslediti i zakazivanje Skupštine FS Beograda na kojoj će delegati zatražiti smenu predsednika Ratomira Babića.

Da bi bilo jasno o kakvoj se vrsti borbe radi dodajemo da FS Beograda daje trojicu delegata u Fudbalskom savezu Srbije što znači da kroz ovaj ogranak srpske kuće fudbala Zvezda pokušava da okrnji podršku koju ima Tomislav Karadžić.

Dodajmo i to da ovakav vid borbe za smenu Tomislava Karadžića iziskuje mnogo strpljenja ali u Zvezdi trenutno moraju da budu strpljivi jer u narednih godinu dana neće biti moguća rasprava na temu poverenja prvom čoveku FSS.

Ako se uzme u obzir i činjenica da Tomislav Karadžić planira napuštanje saveza do kraja 2016. godine može se reći da Zvezda trenutno vodi bitku za budućnost, kako bi prilikom narednih izbora za predsednika FSS na čelo Saveza stupio čovek koji će biti po ukusu kluba iz Ljutice Bogdana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke