Zvezda vs Rostov - Povratak Rajkovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
16:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova igraju još jedan meč u Antaliji na pripremama, protivnik im je ovog puta ruski Rostov, a na gol se vraća oporavljeni Predrag Rajković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i Rostova igra se od 18 časova na terenu hotela ''Susesi'', a ovaj meč će biti prava prilika da se prvi golman Zvezde Predrag Rajković vrati među stative, posle nekoliko propuštenih mečeva zbog povrede.

Njega je u prethodnim susretima uspešno odmenio Damir Kahriman, kao i mladi Trkulja, ali danas će Rajković ponovo čuvati mrežu Crvene zvezde. Mladi reprezentativac Srbije jedva čeka početak meča.

''Propustio sam prve tri utakmice zbog povrede kuka. Povredio sam se na prvom ili drugom treningu u Antaliji. Mislili smo da je to to lakša povreda, ali ispostavilo se da sam morao da pauziram tri-četiri dana. Nadam se da ću moći da igram utakmicu protiv Rostova'', istakao je Rajković.

U osvrtu na dosadašnji tok priprema, mladi čuvar mreže ističe da se radi odlično, pa se nada da će vredan radi dati i prave rezultate na proleće.

''Radimo fenomenalno, igrali smo dobro ove pripremne utakmice, kompaktni smo, stvaramo dosta šansi, samo treba još malo da popravimo realizaciju i mislim da ćemo zabeležiti bolje rezultate u prvenstvu nego što su bili u jesenjem delu'', jasan je Rajković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Tuesday, 10.02.2015
17:48

Bolje nemojte da igrate ako izadjete u formaciji sa jednim napadacem. Ja ne kontam danasnje trenere... Gde oni uce svoju skolu, majko moja...???