Zvezda - Vratio se Onjilo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2015.
16:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ako je verovati nigerijskom internacionalcu, izgleda da je Crvena zvezda dobila prvo pojačanje za narednu sezonu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dobro poznato lice danas na ''Marakani'' - Nigerijac Ifeani Onjilo, svojevreneno osporavani napadač dok je nosio dres Crvene zvezde, a zatim naprasno hvaljen od mnogih, zahvaljujući čak 15 golova koliko je postigao ove sezone u kiparskom Ermisu.

Kao što je već poznato, Onjilo je iz Zvezde u Ermis otišao na pozajmicu, a iako je na Kipru ostavio mnogo bolji utisak nego u Zvezdi, on je danas po dolasku u Beograd poručio da želi da se vrati u redove crveno-belih!

''Ja sam fudbaler Crvene zvezde. Pozajmica je istekla, i bila je uspešna. Sada želim da se javim na prozivku zajedno sa ostalim prvotimcima. Počeću sezonu u dresu Crvene zvezde, ali videćemo da li će se pojaviti neka ponuda koja bi zadovoljila i mene i klub'',
konstatovao je Onjilo.

Podsetimo, Onjilo je pažnju na svoje golgeterske sposobnosti skrenuo u dresu ivanjičkog Javora, a presudna odluka za tadašnje rukovodstvo Crvene zvezde da ga angažuje bila su njegova dva gola baš protiv crveno-belih u pobedi Javora u Ivanjici rezultatom 4-2.

Naravno, odluka da li će Onjilo dobiti novu priliku za dokazivanje u Zvezdi, biće doneta po izboru novog šefa stručnog štaba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fesi
Thursday, 21.05.2015
17:03

Pa 'Falkao' je za ovog Jovic licno;)

avatar
booksofknjige
Thursday, 21.05.2015
12:58

ima bre medju omladincima sigurno 2-3 dobra,kao npr zivkovic krilo..treba da ubace njih pa sta bude..zbog eksperimenata sa crncima smo propali..a videli smo kako su ristic jovic ,pa i grujic,doneli nesta novo zvezdi...mozda lukovic stabilizuje ekipu svojim liderskim odnosom,treba neko da uputi instrukcije i na terenu,a da to nije bosancic

avatar
jv
Thursday, 21.05.2015
12:41

Oterajte ovog kloca i dajte sansu mladom Mihajlovicu.

avatar
bard fudbala
Thursday, 21.05.2015
16:04

Puno je on placen kume da bi tek tako bio otjeran.To je bio jos jedan u nizu vrhunskih poteza Zvezdine uprave.E rasipaju se na svakakve igrace a duzni ko Grcka,to samo kod nas moze da trosis vise nego sto zaradis.Zarade jedan dinar a potrose 5 miliona.

avatar
jv
Friday, 22.05.2015
17:24

Nije on placen ni eura,kakvih 300.000. tu jw bila druga igra.

avatar
Skaut1
Thursday, 21.05.2015
12:39

Pojačanje ???

avatar
Ginola
Wednesday, 20.05.2015
20:10

Zna Dzaja da nanjusi igraca..

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 20.05.2015
19:35

Pa eto,na Parkera se ne racuna a tu su jos Jovic,Orlandic,Onjilo i Jovovic (uz igrace iz omladinskog pogona) tako da bi dovodjenje jos jednog spica samo dokazala koliko uprava ne zna sta radi! Nama treba zamena za Lazovica,da ostanu Katai i Gavric i jos jedan kreativni centalni vezni (pod uslovom da ostanu Ristic,Grujic i Avramovski).. Mozda,eventualno,jedan zadnji vezni.. Za odbranu imamo Djordjevica i Andjelka levo,Petkovica i Cvetkovica desno i Lukovica,Lazica,Jovanovica,Pavicevica,Stojanovica i Mbodja! Ukoliko ode Rajkovic,tu su Kahriman i Trkulja,mozda dodje i Trifunovic za dzabe s obzirom da je Radnicki Kg ispao.. Dakle,visak su Stojanovic i Bosancic a zele da odu Savicevic i Kovacevic.. Mozda dovesti jos kojeg klinca ili ih prekomandovati u A tim i to je to! Ukupni trosak 600.000 za Kataia (ili nista za produzetak pozajmice) i jos mozda 300-400 hiljada za jednog veznog i jednog krilnog MLADOG igraca.. Npr. Nemanja Mihajlovic i Uros Damjanovic iz Rada (450.000 zajedno po transfermarkt-u)..

avatar
Никола Дамјановић
Wednesday, 20.05.2015
20:59

E jes možeš da ga bubneš, kakvi crni Gavrić i Andjelković??? pa da li si ti gledao Zvezdu ove sezone? da li si vido da ta 2 igrača ne mogu da prolaze sami izmedju čunjeva a kamoli da igraju u Zvezdi? ajde Cvetkovic još i nekako može da se trpi kao rezerva na desnom boku,...al ova dvojica mogu da igraju u Radničkom iz kragujevca sledeće sezone. takode slažem se za Bosančića i Cakiaj Stojanovića koji su pokazali jedno veliko ništa..a odakle misliš da iskeširamo olimpijakosu 600K evra? jedva da cemo licencu za evropu da dobijemo..a to su mi velike pare za onako dobrog ali ipak mnogo nekonstantnog igrača..sa njim bismo se mnogo kockali kad bi a uzeli za tolike pare. tako da..gurati vlastitu djecu..da smo ih i ove sezone gurali..imali bi isti učinak ako ne i malo bolji nego što je to trenutno stanje

avatar
Никола Дамјановић
Thursday, 21.05.2015
11:53

Оно што показују Анђелковић,Гаврић,Босанчић,Цаки ( ајде он некад и асистира, зна фудбал, али је далеко испод нивоа какав нам треба) и Паркер је срамота од фудбала, ти људи буквално не знају лопту поштено да приме. Анђелковићу треба 2 дана да се намјести за центаршут и ни онда није сигурно гдје ће та лопта да оде...ако ми у омладинској секцији немамо играче сличног или истог па чак и бољег квалитета онда је то срамота за клуб, а мислим да их имамо бар једнаких па би нас они и мање коштали..ово што се доводи у Звезду је шкарт над шкартовима. А зар ти мислиш да имамо 600к? шта ти мислиш како се доводе играчи у нашем фудбалу? па није ти ово менаџер већ реалност.. дођу за проценат и ако се продају Бог те веселио. Немамо ми тих 600 хиљада и те паре су за нас мисаона именица а и да их и натуцамо некако за онако лабилног играча од Катаија мислим да их не вриједи трошити(као што рекох, види се да зна да игра фудбал, али кад хоће, а коме таквог послије продати?). ЛЛт је бар убацивао млађарију, јесте он ту понешто и крив , могли су резултати и бољи бити, али реално свака част човјеку што је издржао поред онакве смијешне управе. Њима е час титула приоритет, час оће младе играче да форсирају, час ово , час оно, да човјек полуди. Па дајте мени иоле озбиљнии клуб(типа Динамо ЗАгреб) и дајте Мурињу, Анћелотију и Ван Халу 3 овакве Звезде и ја гарантујем да ћу узетти побједе у 10/10 мечева. Поента је да ако немаш квалитет, џаба ти и најбољи тренери свијета.

avatar
mibo$$$.
Wednesday, 20.05.2015
23:21

Kakav bre Gavric i onaj Andjelkovic,Dzoni je za njih izmislio fudbal ,i bukvalno sam je drzao celu levu stranu.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 20.05.2015
23:18

Prijatelju,ako cemo iskreno,retko ko u ovoj ekipi valja.. Ako nemamo 600k kako ti onda mislis da dovedemo levog beka i krilnog igraca koji su bolji od Andjelka i Gavrica? Ajd,umesto Gavrica mozemo da probamo Zivkovica iz omladinaca ali koga na levog beka?? Najiskrenije,ja u trenutnom sastavu ne podnosim Stojanovica,Bosancica i Gavrica ali ne mozes da oteras prosecne igrace kad nemas sredstva da dovedes bolje..

avatar
сочинитељ
Wednesday, 20.05.2015
19:03

за похвалу је што уопште жели да се врати код нас,обзиром на тренутну ситуацију,али опет и он и сви ми знамо да ће се боље продати из звезде (макар она била на дну) него са кипра,казахстана,ајзербејџана и сл.,уосталом,по мени,он нам је тренутно најбољи нападач

avatar
Bata
Wednesday, 20.05.2015
18:05

Ma došao po pare

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 20.05.2015
17:39

Kidalica iz Javora.

avatar
vlaar
Wednesday, 20.05.2015
17:13

Makar će pojačati konkurenciju u napadu

avatar
Loris Karius
Wednesday, 20.05.2015
18:07

A u konkurenciji sem malog Jovića sve moj do mojega :D

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 20.05.2015
20:16

iskreno sto se napadaca zvezde i partizana tice jedino ko vredi u oba kluba su dva 17-godisnjaka