Zvezda vodi - Kapiten "otvorio" goste, ali tu je i loša vest!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.09.2017.
17:38
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli su posle nekoliko propuštenih prilika i dobrih intervencija golmana Rockova uspeli da slome otpor Vojvodine.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uvodnih desetak minuta derbi susreta 11. kola Super lige proteklo je bez većih uzbuđenja ali je zatim usledio veliki pritisak Crvene zvezde.

Samo zahvaljujući sjajnom golmanu Emilu Rockovu Vojvodina je uspela da ostane u egalu do 29. minuta, ali kod udarca Mičela Donalda ni raspoloženi čuvar mreže gostujućeg tima nije mogao ništa.

Ričmond Boaći je nesebično asistirao kapitenu Donaldu koji je iz prve tukao u okvir gola i savladao Emila Rockova koji je imao loptu na ruci ali je ostao na krivoj nozi i nije uspeo da sačuva mrežu.

To što je Zvezda slomila otpor protivnika na vreme svakako je dobra vest, ali pre pogotka Mičela Donalda dogodilo se nešto što će zabrinuti stručni štab i navijače.

U 24. minutu prvog dela igre teren je zbog povrede morao da napusti levi bek Milan Rodić, a umesto njega je u igru ušao Marko Gobeljić.

Ostaje da se vidi o kakvoj se povredi radi ali ne treba zaboraviti da je Rodić nedavno već pauzirao zbog problema sa stopalom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 24.09.2017
18:06

Nisu se oni uopšte zatvorili čak su toliko bili otvoreni da ih je na 0:0 zvezda kontrirala, tako su i primili gol.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 24.09.2017
17:47

Sa svoje polovine kreću u kontru pet na četiri...posle kažu taktički je Milojević nadvisio protivničkog trenera.