Zvezda vodi, ali Delije imaju jednu veliku brigu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.08.2017.
17:48
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda u prvom poluvremenu stekla prednost protiv gostiju iz Bačke Palanke, ali vidljiv je veliki problem koji imaju crveno-beli.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Pogađate, u pitanju je veoma loš teren na Marakani. Na to ukazuju i navijači Crvene zvezde u svojim komentarima tokom prvog poluvremena.

Ipak, ekipi Vladana Milojevića to nije previše smetalo u prvom poluvremenu protiv Bačke, pa je posle prvih 45 minuta igre rezultat na Marakani 1-0 u korist crveno-belih.

Jedini gol postigao je Aleksandar Pešić u 38. minutu, posle kornera koji je sa leve strane izveo Nenad Milijaš.
--
Zvezda je tako krunisala bolju i konkretniju igru tokom prvog poluvremena. Imali su svoje prilike preko Milijaša, Milića, Rikardinja, a Pešić je nastavio svoju odličnu seriju u domaćem prvenstvu.


-- -- -- -- - - --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Sunday, 13.08.2017
18:18

Treba nam nacionalni stadion gde bi pored reprezentacije i Zvezda i Partizan igrali evropske tekme. Nisam siguran da li je to po pravilima UEFA, ali po pitanju stadiona će nešto morati da se uradi.

avatar
Navijacc
Sunday, 13.08.2017
20:23

Da nacionalan stadion bude najbolji na svetu Zvezda i Partizan ce da igraju na svojim stadionima. :D

avatar
CZYNWA
Sunday, 13.08.2017
21:12

Odakle pare za to ? To je cista glupost jer ce opet oba tima igrati na svojin stadionima. Bolje te pare da se uloze u sanaciju ovih stadiona sto imamo, jer nisu samo Zvezda i Partizan u Srbiji. Da se na nekih 10ak stadiona sredi podloga i svlacionice treba puno puno manje para nego da se napravi novi stadion, a ima puno vise koristi.