Zvezda više nije (mnogo) jaka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.10.2014.
21:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

To je, dan posle remija sa Voždovcem i uvećanog zaostatka za Partizanom (sada i Vojvodinom), priznao i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde juče su neočekivano kiksnuli na svojoj Marakani protiv poslednjeplasiranog Voždovca, pa treneru Nenadu Lalatoviću ostaje dosta briga tokom prvenstvene pauze, jer u sledećem kolu njegov tim ima najteže gostovanje - protiv Partizana u Humskoj.

Dodatni problem Lalatoviću u ispravljanju jučerašnjih grešaka i podizanju nivoa forme predstavlja i činjenica da na raspolaganju neće imati veliki broj igrača koje očekuju obaveze u reprezentaciji, mada će i Partizan biti u sličnoj situaciji.

A dan posle remija protiv ''Zmajeva'', mladi strateg Crvene zvezde priznaje da njegov klub više nije ''strah i trepet'' za sve rivale koji kroče na Marakanu.

''Pre se postavljalo pitanje sa koliko golova razlike ćemo pobediti, a sada imamo prednost na papiru koja je, realno, dvdesetak odsto, i to ako imamo svoj dan.  A kada se namesti da nam krene loše, onda je teško doći do rezultata'',
objašnjava Lalatović, a prenose ''Novosti''.

On takođe podseća i da nekolicina igrača koje ima na raspolaganju, letos nisu prošli pripremni period sa Zvezdom, što se sada oseća u njihovim partijama, pogotovo u trenucima kada se ''lomi'' rezultat.

Sve to, navelo ga je da zaključi i sledeće:

''Nismo mnogo jaki!''.

Ali, trener Zvezde, u principu, i ne može da traži opravdanja u problemima, kakvi god oni bili, jer navijači očekuju pobede, a pogotovo u sledećem kolu u Humskoj.

''Nećemo odustati, niti ćemo se predati, bez obzira na sve nedaće!'',
zaključio je Lalatović, koga tek očekuje najveće iskušenje od dolaska na ''vruću'' Zvezdinu klupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke