Zvezda - Velike promene u timu?

Autor: Boris Jovanović
subota 13.12.2014.
09:50
Izvor: Sportske.net, Sport

Igrači su na odmoru, neki se neće ni vratiti izgleda da su u klubu spremni da se odreknu nekolicine fudbalera. Zna se i spisak želja u januaru!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Zvezda kasni šest bodova, i iako će neko lakonski reći da su stizali i više, šanse da se titula odbrani u ovakvoj ligi nisu velike. Pred klubom je izbor, videćemo hoće li biti formiran tim spreman da duže vreme igra zajedno, ili će ponovo biti prisutni "ad-hok" potezi sa šestomesečnim povratkom iskusnijih iz inostranstva.

Navijači se nadaju ovom prvom. Naime, posle dolaska Lukovića, blizu "Marakane" je i Dušan Anđelković koji će konkurisati za upražnjeno mesto levog beka. Nikola Mijailović posle sukoba sa Zvezdanom Terzićem odlazi, a i kraj desne aut linije videćemo novo lice, Cvetkovića iz Napretka, mada tu Zvezdu tek čeka dogovor sa Kruševljanima.

Štoperski tandem Pavićević-Luković deluje sasvim solidno, što verovatno znači da se čeka ponuda za Lazića.

Od standardnih, Darko Lazović bi šest meseci pre isteka ugovora trebalo da nešto unese u klupsku kasu, a mesta u novom timu izgleda nema ni za Đorđa Rakića, pominje se i odlazak Nestorovića. To bi značilo da se otvori mesto za dva nova špica, Parkera iz Domžala i najverovatnije Mrdakovića. Ostao bi naravno i Jović.

Hoće li biti još novih lica?

Želja ostaje Krunić, ali se mora razgovarati sa Veronom, dok u klubu ostaju Katai i Gavrić koji nisu blistali jesenas. Bosančić je neizvestan, a Zvezda će se osloboditi i igrača koji nisu u prvom planu poput Gogića, Antića i Đorđevića.

Zvezdan Terzić je već napomenuo da je prioritet da se zadrži Pečnik, koji bi trebalo da se vrati na staro mesto u timu, ali i u formu iz prošlog šampionata, a kostur mlađih predvođen golmanom Rajkovićem i Ristićem će još najmanje pola godine ostati na "Marakani".

Nova Zvezda ili samo kozmetička promena?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 13.12.2014
11:02

Ko je sad pa taj Nestorovic?!

avatar
Milos023
Saturday, 13.12.2014
15:07

Verovatno su mislili na Despotovica...Nestorovica nemamo :D

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 14.12.2014
14:52

Vec sam pomislio da je to neki novi "fantom"...

avatar
rivarinho
Saturday, 13.12.2014
15:41

verovatno Despotovic...Nestor-Despot isto je to :)