Zvezda uskoro na Kosovu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.03.2015.
17:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Gračanica uputio poziv, Crvena zvezda sa zadovoljstvom prihvatila, pa će srpski narod na Kosovu i Metohiji moći uoči Đurđevdana da na delu vidi aktuelnog šampiona Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdila da će 4. maja gostovati u Gračanici, gde će odigrati humanitarnu utakmicu protiv istoimenog kluba.

Meč je zakazan za 16 časova, igraće se u Sportskom kompleksu u Gračanici, a ceo događaj biće deo akcije ''Igrajmo za bebe na Kosovu'', pošto će sav prihod sa ove utakmice biti uplaćen Porodilištu KBC-Priština-Gračanica, koje radi u otežanim uslovima i gde zbog nedostatka sanitetskog materijala ima vrlo malo porođaja.

Naravno, boravak u Gračanici Zvezdina ekspedicija će iskoristiti i za još nekoliko aktivnosti.

Planirano je da odmah po dolasku beogradski crveno-beli posete manastir Gračanica, a biće i na ručku kod Vladike Teodosija.

Kad su u pitanju bezbednosne mere, od administrativnog prelaza do Gračanice, autobus će obezbeđivati pripadnici Kosovske policije i EULEKS-a.

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić i zamenik premijera Branimir Stojanović garantovali su bezbednost svim gostima i zbog toga će snage koje obezbeđuju autobus biti pojačane, saopšteno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Dodajmo još i da cena ulaznica za ovu humanitarnu utakmicu iznosi 100 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke