Zvezda umiva stadion - 'Niču' stolice na jugu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
16:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni šampion Srbije dočekaće narednog utorka Valetu na "umuvenom" stadionu "Rajko Mitić" pošto je UEFA naložila da Crvena zvezda poradi na infrastrukturi kako bi mogla da se takmiči u Evropi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od problema koji svake godine sačeka srpske klubove uoči početka evropskih kvalifikacija tiče se infrastrukture i nedostatka uslova za odigravanje utakmica na najvišem nivou.

Najveći stadion u Srbiji nije mogao da bude domaćin reprezentaciji u prethodnom kvalifikacionom ciklusu, a UEFA je lani poručila Crvenoj zvezdi da će morati da poradi na uređenju stadiona kako bi mogla da igra u Evropi.

Prošle godine završeni su radovi na promeni reflektorskih sijalica pa su u tom pogledu poboljšani uslovi na stadionu "Rajko Mitić", a uoči revanš susreta drugog kola kvalifikacija za LŠ sa Valetom u Ljutice Bogdana marljivo rade kako bi ispunili ostale zahteve UEFA.

Tako je ovih dana na južnu tribinu trebalo "posaditi" stolice koje su uklonjene iz dobro poznatih razloga pred mečeve sa Partizanom, a kasnije nisu ni vraćane.

Na južnu tribinu stadiona "Rajko Mitić" postavljene su nove bele stolice koje nisu identične onima na ostalim tribinama, ali će svakako ulepšati izgled i popraviti vizuelni utisak gledalaca.

Marakana
Foto: crvenazvezdafk.com

Marakana
Foto: crvenazvezdafk.com

Marakana
Foto: crvenazvezdafk.com

U toku su i radovi na uređenju zemljišta oko samog stadiona kako bi "Rajko Mitić" narednog utorka u potpunosti bio spreman za fudbalski spektakl prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona koji će u Ljutice Bogdana biti odigran posle punih devet godina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Saturday, 16.07.2016
22:54

Da ovi sto pune svoje dzepove preko fk crvena zvezda ostave 10% tog novca stadion bi se lako sanirao

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 16.07.2016
21:03

Pre sledećeg derbija na Marakani stolice na jugu obavezno ukloniti.

avatar
Андрија Миљковић
Saturday, 16.07.2016
23:35

Ne, lepo postaviti kamere i identifikovati svakog pojedinca ... Preko policije mu poslati racun za nadoknadu stete i to je to ...

avatar
Meepo
Sunday, 17.07.2016
03:29

jako lepa i zdrava zamisao, ali si zaboravio da zivimo u bolesnoj drzavi...

avatar
RAPHAEL
Saturday, 16.07.2016
21:01

Jel neko ovde nas zeza? Ljudi nemaju da vrate dugove, a imaju da sređuju stadion. Odakle bre...ko li sada kuka za tim parama?

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 17.07.2016
10:59

A juče plakanje...

avatar
Drkadzija
Saturday, 16.07.2016
20:59

Treba napraviti jedan moderan stadion na kome bi igrali i Zvezda i Partizan, a i reprezentacija. Nismo mi bas bogata zemlja da mozemo da priustimo 3 moderna stadiona u jednom gradu.

avatar
Velibor Malesevic
Saturday, 16.07.2016
17:24

Da se razumemo, ja sam na tom stadionu od svoje 5 godine, nje se mnogo promenio. Ruina od stadiona i oko stadiona, ne lici na sportski objekat. Dzabe nam nove stolice na jugu kad ce te stolice vrlo brzo da skinu zbog derbija. Sta cemo sa ostalim tribinama koje su u ocajnom stanju. Da ne pricam o prostorijama tipa WC, ko ce to da sredi, sa kojim parama. Iskreno, stanje stadiona je ocajno.

avatar
gosfkcz
Saturday, 16.07.2016
18:17

Za koga da se sredi?

avatar
Saturday, 16.07.2016
18:51

cuj za koga da se sredi? pa stadio mora,treba da bude tip top a ne rusevina kao nasi stadioni xD