Zvezda ugostila gradonačelnika Beograda

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.03.2016.
14:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predsednik i generalni direktor najtrofejnijeg srpskog kluba ugostili su u ponedeljak prvog čoveka srpske prestonice Sinišu Malog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali u ponedeljak je posetio najveći srpski stadion i obavio kraći sastanak sa čelnicima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić upoznali su gradonačelnika sa načinom funkcionisanja kluba i problemima sa kojima se crveno-beli suočavaju.

"Bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo gradonačelnika. Želimo što uspešnije da sarađujemo sa Gradom i u tom smislu sastanak je bio veoma koristan" rekao je Svetozar Mijailović.

Gradonačelnik je poželeo Crvenoj zvezdi što bržu finansijsku konsolidaciju i nastavak dobrih igara. Takođe, Mali je najavio dalju saradnju Grada Beograda i Crvene zvezde.

Na kraju je predsednik Mijailović uručio prigodan poklon gradonačelniku i izrazio želju da ga što pre opet ugosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

41 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johnny Cash
Tuesday, 15.03.2016
08:59

Za vreme naseg najveceg drzavnika Tita,SVI klubovi su bili ravnopravni,to da znate.Ja sam radio u FSCG.tada je svaka drzava imala svoje mesto,a glavna centrala je bila u Beogradu.Bilo je para za sve.Mislili smo i tada,nije dobar sistem,moze i bolje.Nakon evo 36 godina posle Tita,nas Fudbal u celoj Jugoslaviji je pao na najnize grane.

avatar
nn
Monday, 14.03.2016
23:21

dosao covek da vidi trofej lige sampiona

avatar
Petar Petar
Monday, 14.03.2016
19:17

Dobro, jos jedan u nizu dokaza da je Partizan drzavni klub. Ja se ne secam da je ikada neko od drzavnih zvanicnika dok je na funkciji ikada dosao u posetu Partizanu. Kod ovih i premijer (i danju i nocu) i Mali, i Djilas, cak i Tadic. Da ne pominjem ministre (Antic, Skundric, Gasic, Vuk Jeremic), brdo direktora JP, nacelnici DB-a. Dacic pise UEFI molbe da ih ne kazne sa mesta premijera. Premijer daje garancije EL za njih (vode se kod njega na razgovor ljudi iz EL-ne kapiram poentu sta ce tamo???), organizuje im F4 u vaterpolu, sad ce i u kosarci. I Putina im dovode, i seike. Razmenjuju njihove dresove sa stranim zvanicnicima i posle svega toga polude kad im neko skandira sa tribine. Cak i kad ne gledam sa strane navijaca ovo veze sa mozgom nema.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 14.03.2016
18:23

Potpuno logično i očekivano, ponos grada Beograda ugostio Gradonačelnika Beograda. Može i Gradonačelnik Zagreba da poseti svoje, niko mu ne brani.

avatar
Monday, 14.03.2016
17:08
avatar
Nikola Nikolic
Monday, 14.03.2016
17:00

Mali klub za male ljude

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
15:57

Sinisu malog coveka, a i ovi su mi bas pa neke moralne gromade, sve moj do moga. Sta koji moj oni bre imaju da ga ugoscavaju i goste kad ionako imaju crveni telefon i direktnu vezu za sve sto im ikad zatreba u zivotu, a i ATM Kancelarija Vlade RS za urgentno sipanje para je tu!

avatar
Povratak kralja 73
Monday, 14.03.2016
15:52

Čitam Sinišu M..i asocijacija naravno na Mihajlovića kad ono Mali, mali ste vi klub, a veliki državni projekat!