Zvezda u Turskoj našla još jednog štopera?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.05.2016.
10:15
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Operativci novog šampiona Srbije aktivno rade na angažovanju pojačanja za predstojeću sezonu pa je tako i defanzivat turskog Mersina okarakterisan kao meta Crvene zvezde.

mersinidmanyurdu.org.tr
mersinidmanyurdu.org.tr

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović otišao je na kraći odmor nakon proslave šampionske titule ali je svojim saradnicima iz sportskog sektora i čelnicima kluba ostavio spisak željenih pojačanja.

Crveno-beli su početkom nedelje priveli kraju pregovore sa agnetom mladog reprezentativca Novog Zelanda Adamom Mičelom, a pored njega bi trebalo da bude angažovan i štoper Mordovije Tomas Fibel.

Evidentno je da se crveno-beli neće zaustaviti na ta dva pojačanja kada je defanzivna linija u pitanju pošto je Zvezda pokazala interesovanje za štopera Mersina Milana Mitrovića.

Srpski internacionalac stasavao je u Zemunu a dve godine je nosio i dres Rada pre nego što se preselio u turski Mersin.

Ekipa za koju je Milan Mitrović nastupao u poslednje tri sezone ispala je iz Superlige, a fudbaler je u izjavi za "Sportski Žurnal" otkrio da će uskoro znati da li može da dobije raskid saradnje zbog novonastale situacije.

Ukoliko se iskusni štoper bude izborio za sporazumni raskid ugovora postaće slobodan igrač i kao takav dostupan Crvenoj zvezdi koja nema novac neophodan za plaćanje visokog obeštećenja.

Ostaje da se vidi da li bi dovođenjem Fibela i Mitrovića Crvena zvezda stavila tačku na pojačanja u defanzivnoj liniji pošto bi u tom slučaju Božović na raspolaganju imao dvojicu pomenutih, plus Lukovića, Rendulića i Pavićevića, ali i talentovane mladiće Adama Mičela i Miloša Stojanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PeraKojot
Friday, 27.05.2016
21:08

Uz duzno postovanje, macka u dzaku. Mozda odlican, a mozda prosecan.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 26.05.2016
13:04
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 26.05.2016
11:55

kakvo veliko iskustvo Mitrovica, pa on ima da sam zadrzi svu momcad Dinama iz Zagreba, pa bratka iz Ludogoreca, ma ni oni iz Bate i Seltika mu ne mogu nista, a Stojanovicu ti igraj kraj livada za omladince ili jos bolje ustupicemo te nasoj filijali Bezaniji, pa Bezi tamo...

avatar
PeraKojot
Thursday, 26.05.2016
11:24
avatar
RadovanRD
Thursday, 26.05.2016
10:26

Zvezda izgleda dovodi 11 stopera ove sezone