Zvezda u Surdulici pod reflektorima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.06.2015.
13:33
Izvor: Sportske.net

Predsednik Radnika Novica Tončev demantovao je glasine da će novi superligaš igrati "u izbeglištvu" i poručio da će meč 6. kola sa Crvenom zvezdom biti odigran pod reflektorima na stadionu u Surdulici.

fkradnik.org
fkradnik.org

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice izborio se za istorijski plasman u Superligu ali je zbog infrastrukturnih problema postojao strah da ekipa neće moći da igra na domaćem terenu utakmice elitnog ranga takmičenja.

Predsednik Radnika Novica Tončev demantovao je glasine da će Radnik igrati svoje utakmice na stadionu "Čair" u Nišu istakavši da će stadion u Surdulici do šestog kola ispunjavati sve uslove FSS-a.

"Pa, nisam se ja sa mojim saradnicima borio da Radnik bude superligaš koji će svoje utakmice igrati u 'izbeglištvu'. Demantujem glasine da ćemo svoje utakmice igrati u Nišu" rekao je Tončev za "Sport".

Predsednik Radnika naveo je da će u izgradnju tribina i novinarskih loža biti uloženo 60 miliona dinara, dok će izgradnja reflektora biti završena do 16. avgusta i utakmice sa Crvenom zvezdom.

"Odgovorno tvrdim, ja ne volim kao graditelj da lažem i produžavam rokove da ćemo utakmicu sa Crvenom zvezdom u 6. kolu odigrati pod svetlošću reflektora i tu nema više nikakve dileme" poručio je Tončev.

Fudbaleri Radnika nalaze se na pripremama na Vlasinskom jezeru a za to vreme radnici uz pomoć teške mehanizacije privode kraju radove na izgradnji tribina nakon čega će uslediti postavljanje stolica sa naslonima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Wednesday, 24.06.2015
19:47

Super,sada cemo vtv biti na nivou Premijer lige..pa ne igraju reflektori nego igraci..

avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 24.06.2015
14:03

da vam kazem i ispricam sve za sadasnjost fk radnik u kojem sam proveo punih 15 godina kao igrac i kapiten morao bih roman da napisem.pozdrav svim pravim sportskim radnicima iz surdulice