Zvezda u Sloveniji, Lalatović se i dalje nada Kruniću!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.01.2015.
12:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ukupno 29 fudbalera poveo je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na pripreme u slovenačke Terme Čatež. Spisak, naravno, nije konačan, ali mladi stručnjak je uveren da će u narednoj fazi priprema u Antaliji imati na raspolaganju sve igrače.

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Povezane vesti

Zvezdina ekspedicija otputovala je u Terme Čatež, gde će boraviti deset dana i tamo odigrati i prve pripremne utakmice ove zime.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović odlučio je da na put povede sledećih 29 fudbalera:

Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja, Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Bogdan Planić, Saša Stojanović, Darko Lazović, Luka Jović, Danijel Avramovski, Savo Pavićević, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Stefan Đorđević, Novak Martinović, Miloš Cvetković, Miloš Bosančić, Filip Manojlović, Džošua Parker, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Dušan Anđelković, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević i Đorđe Despotović.

Kako smo već i objavili, nedostaju očekivana pojačanja, poput Salamija, Radeta Krunića, Jovovića, a pred polazak u Sloveniju, svoje mišljenje na tu temu trener Zvezde je otkrio novinarima.

''Salami će ostati u Beogradu i raditi na fizičkoj spremi pod komandom Ivice Momčilovića. Žao mi je što neću moći da ga vidim, ali imaćemo vremena da se uklopimo tokom priprema u Antaliji.

Što se tiče Krunića, njegov otac i on su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Rade bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki Zvezdaš. Ipak, u nečemu se pitaju njegovi menadžeri. Za Krunića, kao igrača, ovo je pogubna situacija, jer on ne zna ni gde je, ni šta je. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbolje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje'',
poručuje Lalatović.

On je takođe dodao i da očekuje dolazak još jednog krilnog igrača, s obzirom i da je Lazović blizu odlaska u Đenovu.

Naravno, jedna od tema razgovora sa novinarima bile su i ambicije Zvezde u prolećnom delu prvenstva.

''Neću da obećavam svih 15 pobeda. Ko kaže da će sigurno da ostvari 15 pobeda, ili se ne razume u fudbal, ili ga ne gleda kako treba. To je jako teško uraditi, gotovo nemoguće. Pokušaćemo da uradimo ono što jeste moguće - da se maksimalno pripremimo za proleće'', zaključio je Lalatović.

Na kraju da podsetimo, 21. januara Zvezdin prvi rival biće Tolmin, tri dana kasnije Ankaran, a 27. januara će odmeriti snage sa Koprom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jaka Blazic
Sunday, 18.01.2015
13:20

Koji bre jos krilni igrac? Sta ce nam toliki igraci,pa ni ove nemamo da platimo. Vratite bre pare kome dugujete. Sa ovim igrackim kadrom mi smo dovoljno jaki,titula ostaje tamo gde joj je i mesto!

avatar
Realan
Sunday, 18.01.2015
13:33

Alo zaostajete 6 bodova! Niste u prednosti 6,pobrkao si loncice.A sastav vam je sad takav jer jos niste prodali igraca. I sa svim tim igracima imamo za klasu bolji tim i uigraniji.Cemu se nadas? Hoces li jednom biti realan i reci imamo slabiji tim od komsija plus zaostajemo 6 bodova nemamo velike sanse za titulu umesto tog dovoljno smo jaki titula ostaje gde joj je mesto.Kako ste odigrali prvi deo sezone i koliko ste golova dali pravo je cudo da je zaostatak samo 6 bodova.Realno mi cemo zadrzati kostur tima i samo ga pojacati igracima koji su POJACANJA u pravom smislu te reci a ne dovoditi i gomilati igrace da bi se reklo da smo nekog doveli. Bolje se zapitaj kako cete isplatiti silne novce koje dugujete a za titulu ne brini jer ona ide timu koji je klasa za sve timove u ligi a to je Partizan.

avatar
Realan
Sunday, 18.01.2015
14:41

Mozete imati 14 upisanih,a za jednu cete da se ubrisete :)

avatar
Jaka Blazic
Sunday, 18.01.2015
14:14

Polako decko,tek smo na polovini sezone. Tek treba da gostujete nama. Mi vec imamo 15 upisanih pobeda :D