Zvezda u pohodu na vrh tabele, ovo je poziv ''Delijama''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.08.2015.
17:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju na svom stadionu imaju odličnu priliku da se novom pobedom izdvoje na čelu superligaške tabele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

S obzirom da se sastaju dve prvoplasirane ekipe, biće to derbi sedmog kola, a rival Crvenoj zvezdi biće aktuelni lider šampionata, ekipa Javor Matisa iz Ivanjice.

Ukoliko Zvezda pobedi, preuzeće samostalno čelnu poziciju, prvi put ove sezone i prvi put još od završetka sezone 2013/14, kada je pod vođstvom trenera Slaviše Stojanovića osvojila šampionsku titulu.

Doduše, beogradski crveno-beli su i posle prvog kola tekuće sezone bili na vrhu, ali samo zahvaljujući najboljoj gol-razlici u odnosu na ostale timove koji su imali isti broj bodova.

Utakmica je na programu u nedelju od 19 časova na stadionu ''Rajko Mitić'', a očekuje se veliki broj navijača Crvene zvezde na tribinama.

S tim u vezi, ''Delije'' su napravile i najavni spot za ovu utakmicu, uz poruku da ''svi putevi vode na Marakanu'' i možete da ga vidite u priloženom snimku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Saturday, 22.08.2015
17:25

Sve ove godine nisu nam dali ,krali nas samo da bi bio sto jaci partizan,da igraju evropu,stvarali jaki partizan,da bi se izjednacili sa nasom Zvezdom,ali nikad zapamtite nikad nece imati ono sto imamo mi ,taj sjaj,svakom novom pobedom je sve jaci...zato svi ,vjerne delije na stadion i vjetar u leda i kada je najteze ,skupa smo jaci,,vratice se nasa Zvijezda na puteve stare slave...igranjem u Evropi za par godina,,vraticemo dug ojacati jos vise i nedati im titulu 10 godina pa bi vidjeli oni kako je to kada te sa svake strane,omlazavaju ,,unistavaju,,dali bi oni to izdrzali,pritisci sa svih strana .Treba nam jaka uprava ljudi na dobrom glasu,oni koji znaju sta treba da se radi ,ne prodavati igrace za male pare,oni se dice time ,a dasmo mi u zadnjih godina prodali sto su oni prodali bili bi u plusu 10 miliona evra,mozda i vise..napred Zvezdo u nove pobede......

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 21.08.2015
11:17

Pohod ka tituli posteno do poslednjeg kola. Titula se vraca tamo gde joj je i mesto.

avatar
bvgcv
Friday, 21.08.2015
11:00

Pobedice Javor

avatar
сочинитељ
Thursday, 20.08.2015
20:53

врхунски одрађено мада и не чуди обзиром да имамо најкреативнији маркетинг у овом делу европе...од понедељка па све до краја сезоне остајемо на врху табеле...титула се враћа где јој је и место

avatar
STRELAC
Thursday, 20.08.2015
19:11

NAPRED ZVEZDO,SADA JE TRENUTAK DA BUEMO PRVI,PUNA MARAKANA VETAR U LEDA,POKAZIMO DA MOZEMO PROTIV SVIH,,,,A DERBI KADA DODE DA ODEREMO I PARTIZAN PA DA IH SPUSTIMO,DA IM POKAZEMO GDE IM JE MJESTO.