Zvezda - Tri potpisa u jednom danu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.06.2016.
17:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda u petak je dogovorio saradnju sa trojicom novih igrača koji će pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije angažovao je u petak trojicu novih igrača koji će u predstojećoj sezoni pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji Božovićevog tima.

Ranije danas pisali smo o tome da je Francuz Tomas Fibel (30) parafirao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom u koju je stigao nakon završetka saradnje sa ruskom Mordovijom.

Pored Tomasa Fibela, Crvenoj zvezdi su se u petak zvanično priključili Stefan Milošević (21) i Adam Mičel (20), mladi fudbaleri koji će pojačati konkurenciju na poziciji štopera i levog beka.

"Drago mi je što se sve dogodilo i realizovalo ovako brzo. Mnogo mi znači što sam se vratio u klub u kojem sam i napravio svoje prve fudbalske korake" kazao je Stefan Milošević.

Momak koji je ponikao u Crvenoj zvezdi afirmisao se u Spartaku, ali će u narednoj sezoni dobiti priliku da zaigra za crveno-bele što za Stefana Miloševića predstavlja ostvarenje sna.

"Srećan sam što ću od prvog dana priprema biti sa ekipom i na raspolaganju trener Božoviću. Ambicije su mi velike i poklapaju se sa ambicijama Crvene zvezde" zaključio je Milošević.

Sva tri ugovora potpisana su pred današnju sednicu Upravnog odbora a na tom sastanku čelnika Crvene zvezde ugovori su verifikovani čime je najtrofejniji srpski klub dobio prva tri pojačanja za sezonu 2016/2017.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 03.06.2016
20:12

U jednom danu stigla nam tri pojačanja, dominacija se nastavlja. Velika hvala omladini Srbije što su osnovali Zvezdu, ponos svog rodnog grada Beograda i majke Srbije.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 03.06.2016
17:49

Jos jedan pravi spic i prelazni rok je odradjen.

avatar
King Didier Drogba
Friday, 03.06.2016
18:24

Desni bek i neko krilo.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 03.06.2016
19:46

Šta će vam bre krilo ? Pa zar vi stvarno hoćete 10 miliona € (koja nemate) da potrošite na ovaj prelazni rok.